Gânduri răzlețe

Astăzi dimineață voiam să postez o mulțime de lucruri dar între timp m-am calmat. Și am și uitat de majoritatea. Glumesc, doar că e seară și parcă nu aș scrie ceva serios, greu de digerat, despre tehnologie. Dar pentru a-mi respecta norma de un articol pe zi necesară aspirantului la statutul de blogger de succes, o să public totuși ceva, și anume chestii mai ușoare.

Sablonul AbstractLine

În primul rând, vouă vă place tema de pe blog? Cea de acum. Ea a suferit unele modificări față de varianta originală, ilustrată parțial în imaginea de mai sus, și am câteva idei despre cum s-o fac și mai mișto doar că nu știu dacă merită efortul. În sensul că am găsit câteva alternative care parcă îmi fac cu ochiul. Așadar... voi ce părere aveți despre designul blogului? Și să nu vă prind că nu-mi răspundeți că vă bat. Vă identific, vă găsesc și vă bat.

Sus în dreapta, în caz că n-ați observat, există un widget cu legături spre rețelele de social media pe care activez mai des, respectiv Facebook (care-i de fapt singura pe care activez mai des momentan), dar pentru asta puteți da și +1 pe Google, că mă ajută în motoarele de căutare, nu vă limitați doar la Like. Mecanismul după care funcționează cutiuța aceea e așa: dacă sunteți pe un articol și îmi dați +1, el se contorizează la articol. Dacă îmi dați +1 pe pagina principală a blogului, el se contorizează la întreg blogul. Nu știu exact cu like-ul de FB cum e, trebuie să studiez. Dar câteva like-uri am, +1 încă nu (pe blog), deci vă invit să vă dați greața. :)

Mâine o să discutăm despre ceva frumos și interesant. Despre ce anume încă nu știu. Dar găsesc eu ceva... :)

5 comentarii

Unknown la 8 august 2013 la 22:18

Am dat un +1 pentru ca am mai invatat ceva. Eu as fi vrut sa pun +10, dar mi-e ca se gripeaza motorul de cautare. Ma intorc maine.

Ethos la 8 august 2013 la 22:50

Mulțumesc. Și văd că a mai dat cineva, că sunt două aprecieri, cred că bănuiesc cine.

Poate cândva o să-mi dea lumea +1 și pe pagina principală a blogului, nu doar într-un articol, asta însemnând că îmi recomandă tot blogul. Acolo contorul este la zero. :)

Am văzut și că te-ai abonat. Sus este o pagină Întreabă-mă, eventual dacă vrei să tratez un subiect anume să îmi lași un comentariu acolo sau să îmi trimiți un mail. Ca să știu care le sunt dorințele și doleanțele cititorilor mei... :P

Ethos la 8 august 2013 la 22:52

Nu mi-a răspuns nimeni dacă îi place tema sau dacă s-o schimb... :( :)

Unknown la 16 august 2013 la 17:19

Este "Geek". ;) Mie îmi place.

Ethos la 16 august 2013 la 20:38

Mersi. Dar eu tot mă gândesc s-o schimb. :)

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă