Despre


Despre blog

Geek este un blog deschis în mai 2013, pe care veți găsi informații legate de internet, jocuri, aplicații, gadgeturi, calculatoare, servicii web, tehnologie etc. Ele se adresează mai ales începătorilor care vor să afle mai multe din aceste domenii sau care întâmpină diverse probleme și nu găsesc soluția la ele. Exemple de întrebări la care blogul de față vă poate răspunde: Cum să folosesc cutare browser, Ce este o imagine PNG, Cum să descarc un clip de pe YouTube, De ce nu mai funcționează un anumit program. Pe blog veți găsi și o serie de advertoriale, adică articole sponsorizate, la categoria Plus. Acestea trebuie privite mai mult sau mai puțin ca spoturile publicitare de la televizor.

Geek a fost creat pe platforma Blogger și folosește o temă bazată pe UpStream.

Despre autor

Mă găsiți aici și prin alte locuri cu numele de Ethos. În principiu sunt un tip simplu, care scrie pe diverse bloguri. :) Nu intenționez să-mi expun viața privată pe net așa că nu o să dau mai multe informații despre mine. Dacă vreți să luați legătura cu mine, folosiți pagina de contact.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă