Deții un food truck și ai nevoie de pahare de plastic?

Indiferent de specialitatea mâncării pe care o prepari, cu siguranță îți dorești să oferi și băuturi clienților - fie ele făcute de tine sau cumpărate de-a gata. Atunci când mâncăm o masă copioasă, dorim să bem ceva cu care să ne răcorim, ca desert lichid sau doar pentru hidratare. Poate food truck-ul tău este chiar specializat pe băuturi - atunci desigur ar fi prevăzător să îți menții stocurile de pahare mereu la zi.

pahare-plastic-snick-ambalaje

Paharele din plastic sunt excelente nu doar pentru un food truck, ci și pentru catering, în cazul oricărui eveniment. Sunt consumabile din plastic des utilizate în industria alimentară, în scopul servirii băuturilor și alimentelor, fiind o opțiune bună datorită faptului că sunt atât de convenabile: nu este necesară spălarea. Sunt ușoare și ieftine și pot fi aruncate după utilizare. Aceste pahare din plastic pot fi personalizate cu logo-ul afacerii, fiind disponibile în mai multe culori și dimensiuni. Personalizarea paharelor este o modalitate optimă de marketing pentru businessul tău, fiind ochioase și atrag atenția. De asemenea, acestea pot fi achiziționate împreună cu capace pentru ele, pentru băuturile ce necesită transportul sau consumul cu un pai – vei găsi diferite dimensiuni și pentru acestea.

Sunt fabricate din materiale durabile, rezistente precum polipropilenă sau policarbonat, fiind excelente pentru băuturi fierbinți. Ele își vor păstra forma și nu se vor deforma cu ușurință, iar forma acestora este gândită în așa fel încât să prevină scurgerile. Desigur, cei ce vor să le aducă acasă pot să le și spele în mod repetat, fiind rezistente la uzuri și spălări.

Snick Ambalaje, compania perfectă pentru takeaway

Pentru o gamă completă de ambalaje și consumabile, apelează la Snick Ambalaje! Este o companie specializată pe acest domeniu, oferind produse pentru catering, HoReCa, fast food-uri, pizzerii, rotisserie, retail și multe altele. Cu peste un deceniu de experiență, a ajuns lider de piață. Indiferent că ai un restaurant sau un food truck, poți găsi ambalaje de tot felul din diferite materiale într-o gamă vastă de produse.

Printre multe alte produse vei găsi nu numai pahare, ci și articole potrivite pentru fast food, de exemplu – tacamuri, pungi, caserole, farfurii etc. Bineînțeles, se pliază și pentru celelalte industrii alimentare, fiind gândite specific pentru acestea. Materialele din care ambalajele, ustensilele sau pungile sunt compuse din diferite tipuri de materiale concepute cu mediul înconjurător în gând. Fie că este vorba de plastic biodegradabil sau carton, vei găsi materiale potrivite indiferent ce mâncare este servită în ele.

Cireașa de pe tort a acestor produse constă în posibilitatea de personalizare a acestora. Este o strategie de marketing foarte bună atunci când adaugi logo-ul sau sloganul firmei tale pe ambalaje – businessul tău va fi mai ușor de identificat și mai memorabil, ajungând astfel prima opțiune a viitorilor tăi clienți! Pentru a testa produsele de la Snick Ambalaje, comandă o sacoșă cu mostre și vei rămâne plăcut surprins de calitatea acestora.

Ținând cont de toate aceste detalii, nu mai aștepta! Achiziționează-ți produsele de la Snick Ambalaje și încântă-ți clienții cu gustul mâncării ambalată în produse de calitate.

Contact:
comenzi@snick-ambalaje.com
0747 010 145

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă