O nouă actualizare a politicilor Facebook, în acord cu GDPR

Am primit mai devreme următorul mesaj pe Facebook, care mă anunța că se actualizează politicile acestei platforme:

În traducere, caseta de text de mai sus conține următoarele informații:

Actualizări de politici

Ce ar trebui să știi

În conformitate cu GDPR, toate companiile au nevoie de o bază legală pentru a utiliza informațiile dvs. Având în vedere cerințele autorităților de reglementare ale Uniunii Europene, schimbăm baza legală pe care o aveam pentru utilizarea anumitor informații în scopul de a vă arăta anunțuri publicitare.

Ce se modifică

  • De acum ne vom baza pe așa-numitele "interese legitime" pentru utilizarea anumitor informații pentru a vă arăta anunțuri.
  • Aceasta înseamnă că aveți dreptul să vă opuneți modului în care utilizăm informațiile dvs pentru a vă arăta anunțuri publicitare. Aflați mai multe despre această schimbare și dreptul dvs. de a obiecta.
  • Am adăugat detalii la termenii și politica noastră de confidențialitate despre modul în care funcționează anunțurile publicitare în cadrul produselor Meta.

Deci, Facebook se pune mai în acord cu legile și normele UE, ceea ce este un lucru bun. Totuși, putem presupune că fac asta nu pentru că cei de la Facebook (acționarii și/sau sponsorii lor) și-ar dori să fie mai responsabili și mai transparenți, ci pentru că sunt mai mult sau mai puțin obligați, altfel riscând să ia amenzi. Dar, chiar și așa, e bine că lucrurile se mișcă, cel puțin pe alocuri, într-o direcție bună.

Desigur, ne putem întreba care vor fi efectele practice ale acestor modificări. Probabil nesemnificative. Deși acum, teoretic vorbind, orice cetățean al UE poate solicita informații cu privire la modul în care diverse firme îi folosesc datele, câți dintre voi ați făcut măcar o dată lucrul acesta? Cât despre linkul de pe "aflați mai multe", dacă veți avea răbdarea să citiți tot ce scrie acolo, veți afla că chiar și atunci când obiectați și obiecția dvs are succes, tot veți primi reclame în continuare, doar că ele vor fi mai aleatoare și mai puțin mulate pe profilul dvs.

1 comentarii

Anonim la 20 iunie 2023 la 20:11

Ești îndrăgostit 💕 de cineva și el/ea nu răspund gestului, frustrat din cauza unei despărțiri 💔 atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta . Meriți cea mai mare fericire🥳 și dragoste.
Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare.
aceasta este solutia
dawnacuna314@gmail.com
WhatsApp: +2349046229159

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă