Stoc 0 în reclamele de pe OLX

Zilele trecute, de fapt săptămânile trecute am intrat pe olx.ro folosind drept browser Maxton. E un browser chinezesc și are un adblocker, dar adblockerul lui nu bloca reclamele de pe OLX. Nu m-am chinuit prea mult să-l configurez, l-am folosit așa o vreme, și am fost expus reclamelor de pe OLX. Și cu ocazia asta am observat o chestie interesantă, pe care o ilustrez în imaginea de mai jos:

anunturi olx stoc epuizat

Dacă dai o căutare după un procesor E8600, care-i un model vechi de procesor, vei găsi o serie de rezultate de pe OLX și la sfâșit niște anunțuri, adică publicitate. După cum vedeți, search-ul de pe OLX nu este chiar foarte bun, primul rezultat nici măcar nu este un procesor, ci o placă video care are 8600 și litera "e" în titlu. După care urmează două reclame. Prima dintre ele este la un procesor E8600 de pe PcHouse.

Și acum, problemă: dacă dai click pe acest anunț, ajungi într-adevăr pe o pagină de pe PcHouse unde este afișat acest procesor, dar e indisponibil, stoc zero. Motiv pentru care eu am și scris cu roșu pe poză "Stoc epuizat", deci acela e scrisul meu, nu era afișat pe OLX. Acum, faptul că stocul e zero e normal, având în vedere vechimea lui. Totuși, de ce s-ar mai face reclamă la un produs care nu există pe stoc?

Mai exact: PcHouse știe că plătește bani pentru ca vizitatorul de pe OLX să intre pe un produs care nu există la ei în stoc și apoi, evident, să iasă fără să cumpere acel produs, care e inexistent? De ce să mai plătești reclamă în aceste condiții? Sau poate au ei un sistem în care plătesc foarte puțin per anunț și majoritatea anunțurilor sunt cu stoc? Oricum, un script care să verifice existența produsului pe stoc înainte să afișeze reclama la el pe OLX ar fi, după părerea mea, foarte binevenit.

De notat că nu am intrat și pe cel de-al doilea link, unde este posibil să găsim același lucru. Și probabiul că situația e similară și la alte produse, inclusiv din alte categorii. Nu știu, nu mă bag, vorba aia, nu-i dealul meu, dar eu dacă mi-aș face reclamă undeva, nu mi-ar conveni chestia asta. Și, la drept vorbind, nici din postura de potențial cumpărător sau simplu vizitator nu îmi este de folos așa ceva: de ce să fiu trimis, printr-o reclamă, pe o pagină cu stoc zero, fără să pot cumpăra produsul de acolo?

2 comentarii

Allison Howarts la 2 aprilie 2022, 01:57

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

Sophia la 31 mai 2022, 08:29

MAGIA ALBA ESTE UN SALVATOR AL VIEII SI TE ASIGUR DE ASTA.
Mă numesc Maria Popescu și sunt aici să mă alătur multor oameni de aici pentru a-i mulțumi MAGIEI ALBE pentru ajutorul și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu soțul meu. M-a părăsit și am fost devastată și nu am găsit niciun ajutor de care aveam nevoie pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre cum i-a ajutat MAGIA ALBĂ. L-am contactat și nu a ezitat niciodată să mă ajute. Nu numai că mi-am recuperat soțul după 48 de ore, dar dragostea și fericirea mi-au fost restaurate mai bine ca niciodată. MAGIA ALBĂ este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciul său altruist față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail:
{ findritualforlife@gmail.com }
Whatsapp: +2349046229159
+3550685677099

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă