Istoricul mesajelor pe OLX

OLX a trecut recent printr-un proces de resetare, sau de makeup, sau de îmbunătățire, sau cum doriți să-i spuneți. S-a regândit structura de categorii (în special la electronice și electrocasnice, nu știu dacă și în altă parte) și s-au adăugat categorii noi, mai multe, care compartimentează mai bine anunțurile. Dar a rămas un lucru neplăcut: faptul că nu vezi istoricul mesajelor de la un anunț.

optimizare

Practic, eu uneori dau o căutare după o anumită expresie sau cuvânt cheie, de exemplu "HDD TB", ca să îmi găsească hard discuri de peste 1 TB. Ăsta e de exemplu, puteți înlocui căutarea cu ce doriți voi. Și primesc o serie de rezultate. Unele sunt interesante, așa că le trimit mesaj vânzătorilor să cer mai multe detalii. Și unii îmi răspund că nu trimit în țară sau că HDD-ul este adus de dincolo și ei nu au unde să îl testeze etc și atunci, dacă nu mă interesază, trec mai departe.

Peste un timp, să zicem două săptămâni sau două luni, dau încă o căutare după același cuvânt cheie și primesc iarăși o mulțime de rezultate. Ei bine, o parte din rezultatele pe care le primesc acum s-ar putea să fie identice cu rezultatele pe care le-am primit cu două săptămâni sau luni în urmă și care nu m-au interesat. E foarte posibil, că multe anunțuri stau pe OLX cu lunile, autorii lor le tot actualizează sau le pun din nou. Dar eu nu am de unde să știu asta, că nu mai țin minte fiecare anunț de acum două luni. Așa că le scriu din nou vânzătorilor să le cer detalii...

Ar fi util ca la fiecare anunț să existe un buton sau o opțiune cu care să poți vedea istoricul conversațiilor legate de acel anunț, dacă au mai existat discuții între tine și vânzător. Și atunci nu mai pierzi vremea scriindu-i de două ori aceluiași vânzător degeaba.

2 comentarii

Tariff la 1 martie 2022, 06:26

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Allison Howarts la 2 aprilie 2022, 01:57

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă