Istoricul mesajelor pe OLX

OLX a trecut recent printr-un proces de resetare, sau de makeup, sau de îmbunătățire, sau cum doriți să-i spuneți. S-a regândit structura de categorii (în special la electronice și electrocasnice, nu știu dacă și în altă parte) și s-au adăugat categorii noi, mai multe, care compartimentează mai bine anunțurile. Dar a rămas un lucru neplăcut: faptul că nu vezi istoricul mesajelor de la un anunț.

optimizare

Practic, eu uneori dau o căutare după o anumită expresie sau cuvânt cheie, de exemplu "HDD TB", ca să îmi găsească hard discuri de peste 1 TB. Ăsta e de exemplu, puteți înlocui căutarea cu ce doriți voi. Și primesc o serie de rezultate. Unele sunt interesante, așa că le trimit mesaj vânzătorilor să cer mai multe detalii. Și unii îmi răspund că nu trimit în țară sau că HDD-ul este adus de dincolo și ei nu au unde să îl testeze etc și atunci, dacă nu mă interesază, trec mai departe.

Peste un timp, să zicem două săptămâni sau două luni, dau încă o căutare după același cuvânt cheie și primesc iarăși o mulțime de rezultate. Ei bine, o parte din rezultatele pe care le primesc acum s-ar putea să fie identice cu rezultatele pe care le-am primit cu două săptămâni sau luni în urmă și care nu m-au interesat. E foarte posibil, că multe anunțuri stau pe OLX cu lunile, autorii lor le tot actualizează sau le pun din nou. Dar eu nu am de unde să știu asta, că nu mai țin minte fiecare anunț de acum două luni. Așa că le scriu din nou vânzătorilor să le cer detalii...

Ar fi util ca la fiecare anunț să existe un buton sau o opțiune cu care să poți vedea istoricul conversațiilor legate de acel anunț, dacă au mai existat discuții între tine și vânzător. Și atunci nu mai pierzi vremea scriindu-i de două ori aceluiași vânzător degeaba.

3 comentarii

Tariff la 1 martie 2022 la 06:26

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Anonim la 12 iunie 2022 la 21:23

Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

Therese Poulain la 9 ianuarie 2023 la 17:14

MPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU

Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile.
Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore.
și investiți în proiectele dumneavoastră majore.
Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă