Istoricul mesajelor pe OLX

OLX a trecut recent printr-un proces de resetare, sau de makeup, sau de îmbunătățire, sau cum doriți să-i spuneți. S-a regândit structura de categorii (în special la electronice și electrocasnice, nu știu dacă și în altă parte) și s-au adăugat categorii noi, mai multe, care compartimentează mai bine anunțurile. Dar a rămas un lucru neplăcut: faptul că nu vezi istoricul mesajelor de la un anunț.

optimizare

Practic, eu uneori dau o căutare după o anumită expresie sau cuvânt cheie, de exemplu "HDD TB", ca să îmi găsească hard discuri de peste 1 TB. Ăsta e de exemplu, puteți înlocui căutarea cu ce doriți voi. Și primesc o serie de rezultate. Unele sunt interesante, așa că le trimit mesaj vânzătorilor să cer mai multe detalii. Și unii îmi răspund că nu trimit în țară sau că HDD-ul este adus de dincolo și ei nu au unde să îl testeze etc și atunci, dacă nu mă interesază, trec mai departe.

Peste un timp, să zicem două săptămâni sau două luni, dau încă o căutare după același cuvânt cheie și primesc iarăși o mulțime de rezultate. Ei bine, o parte din rezultatele pe care le primesc acum s-ar putea să fie identice cu rezultatele pe care le-am primit cu două săptămâni sau luni în urmă și care nu m-au interesat. E foarte posibil, că multe anunțuri stau pe OLX cu lunile, autorii lor le tot actualizează sau le pun din nou. Dar eu nu am de unde să știu asta, că nu mai țin minte fiecare anunț de acum două luni. Așa că le scriu din nou vânzătorilor să le cer detalii...

Ar fi util ca la fiecare anunț să existe un buton sau o opțiune cu care să poți vedea istoricul conversațiilor legate de acel anunț, dacă au mai existat discuții între tine și vânzător. Și atunci nu mai pierzi vremea scriindu-i de două ori aceluiași vânzător degeaba.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă