Site-ul Fan Courier arată aglomerat pe mobil

Am cumpărat un produs care urmează să-mi fie livrat prin Fan Courier și am primit un cod AWB pe care îl pot urmări online, pe site-ul lor, să fiu la curent cu situația coletului meu, să văd unde se află și să am o idee când va ajunge. Pe calculator, pagina respectivă nu mi-a aprins niciun beculeț până acum. Pe mobil însă lucrurile nu arată deloc minunat:

pagina de tracking awb fan courier

Am făcut o captură de ecran pe telefonul meu mobil. După cum vedeți, sus, peste caseta unde poți introduce AWB-ul sau căuta după referință, se suprapune acel widget cu "protected by reCAPTCHA". În dreapta avem două butoane cu "FEEDBACK" și "ALERTĂ", care se suprapun și ele parțial peste partea utilă a paginii. Mai mult, aceste butoane din dreapta sunt imune la scroll, adică rămân în aceeași poziție și când derulezi pagina în jos. În sfârșit, în partea de jos avem un alt widget mare, acela cu "Ai nevoie de suport? Discută cu ȘteFAN", care iarăși se suprapune peste o bună parte din pagină și care rămâne acolo și când scrollezi ecranul.

Desigur, unii pot avea ecrane mai mari la telefon, dar al meu are deja o rezoluție peste FullHD și se vede prost. Problema este că indiferent de rezoluție, pe un ecran care fizic este mic (în comparație cu un monitor) aglomerezi o mulțime de widgeturi, ceea ce nu este bine. Altfel, site-ul ar fi ok, dar aceste butoane ar fi trebuit gândite în același mod cu restul designului și puse nu în lateral (tocmai pentru lățimea îngustă fizic de pe dispozitivele mobile), ci undeva sus, creată o secțiune specială pentru ele, și n-ar trebui să fie imobile, adică să rămână acolo și când derulezi pagina.

Cel puțin la partea de conținut au fost mai inspirați și astfel la suport măcar îl avem pe ȘteFAN, în loc să avem un George ca la BCR, un Popescu sau un Dorel.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă