Probleme și erori pe OLX

Chinezii au o vorbă, fie ca să trăim vremuri interesante. Una dintre platformele interesante din zilele acestea este OLX. De ce? Zilele trecute am cumpărat un hard disk mai mare, de la un tip care avea 3 harduri similare. Pe unul mi l-a vândut mie, pe altul l-a vândut altei persoane și apoi, atunci când a văzut că i se trec așa de bine, pe al treilea și l-a oprit lui și n-a vrut să-l mai vândă!

cumparaturi online

Chestia de mai sus îmi amintește de un banc, dar nu îl mai rețin foarte bine. Parcă un țăran se plângea că vaca lui nu mai dă lapte așa mult și nici nu trage bine la jug și e cam bolnavă, și atunci vecinul lui i-a zis s-o vândă la piață. Dar cum s-o vând când e așa cum e, cine o să o cumpere? Păi te învăț eu, și începu vecinul să i-o laude și să-i scoată în față doar calitățile. Și așa de convingător a fost, că până la urmă proprietarul s-a răzgândit și a zis că o păstrează, doar nu-i nebun să vândă așa o minunăție de vacă.

Pe de altă parte, astăzi am petrecut câteva ore pe OLX încercând să plasez o comandă și nu am reușit nicicum. Am încercat de pe mai multe browsere, de pe două sisteme de operare diferite și în plus de pe telefon. Degeaba, undeva rămânea agățată comandă și tot apăreau acele cercuri de așteptare, fără să se finalizeze. Cred că sistemul lor are o eroare, probabil din cauza unor teste pe care le fac în vederea modificărilor de marți.

Așa că dacă treceți și voi prin ceva similar, aveți răbdare două zile, că probabil se va rezolva.

3 comentarii

Tariff la 1 martie 2022, 06:27

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Allison Howarts la 2 aprilie 2022, 01:59

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

Anonim la 12 iunie 2022, 21:32

Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă