Probleme și erori pe OLX

Chinezii au o vorbă, fie ca să trăim vremuri interesante. Una dintre platformele interesante din zilele acestea este OLX. De ce? Zilele trecute am cumpărat un hard disk mai mare, de la un tip care avea 3 harduri similare. Pe unul mi l-a vândut mie, pe altul l-a vândut altei persoane și apoi, atunci când a văzut că i se trec așa de bine, pe al treilea și l-a oprit lui și n-a vrut să-l mai vândă!

cumparaturi online

Chestia de mai sus îmi amintește de un banc, dar nu îl mai rețin foarte bine. Parcă un țăran se plângea că vaca lui nu mai dă lapte așa mult și nici nu trage bine la jug și e cam bolnavă, și atunci vecinul lui i-a zis s-o vândă la piață. Dar cum s-o vând când e așa cum e, cine o să o cumpere? Păi te învăț eu, și începu vecinul să i-o laude și să-i scoată în față doar calitățile. Și așa de convingător a fost, că până la urmă proprietarul s-a răzgândit și a zis că o păstrează, doar nu-i nebun să vândă așa o minunăție de vacă.

Pe de altă parte, astăzi am petrecut câteva ore pe OLX încercând să plasez o comandă și nu am reușit nicicum. Am încercat de pe mai multe browsere, de pe două sisteme de operare diferite și în plus de pe telefon. Degeaba, undeva rămânea agățată comandă și tot apăreau acele cercuri de așteptare, fără să se finalizeze. Cred că sistemul lor are o eroare, probabil din cauza unor teste pe care le fac în vederea modificărilor de marți.

Așa că dacă treceți și voi prin ceva similar, aveți răbdare două zile, că probabil se va rezolva.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă