Norton vrea să cumpere Avast

Dacă mai țineți minte Norton Commander-ul de pe vremea DOS-ului, ei bine, Symantec, firma care l-a cumpărat la pachet cu Norton Utilities, a făcut apoi un antivirus plus soluții de securitate. Devenită între timp NortonLifeLock, firma este foarte renumită mai ales în SUA.

Norton Commander 5.51

De cealaltă parte a oceanului avem celebrul Avast, care în 2016 a cumpărat AVG, deși încă mai găsim, în 2021, comparații între Avast Antivirus și AVG Antivirus. Chiar dacă numele au rămas neschimbate (Avast a decis să păstreze numele antiviruslui AVG neschimbat, din motive de branding), evident că cele două soluții de securitate au în spate acum aceeași tehnologie.

Așadar, Norton vrea să cumpere Avast, pentru 8 miliarde de dolari. M-am uitat puțin pe pagina celor de la Avast și n-am văzut altceva decât soluții de securitate, deci bănuiesc că lumea cumpără antiviruși în prostie de vreme ce Avast are vânzări anuale de circa 900 de milioane de dolari.

1 comentarii

Bhmme la 23 august 2021, 19:46

Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

wightmagicmaster@gmail.com

.com Îl poți și Whatsapp:
+17168691327

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă