Tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna

Titlul de mai sus este foarte graitor pentru ceea ce cauta oamenii atunci cand au de-si carpit un acoperis. Sau atunci cand vor sa-si faca casa noua. Toti pun pretul pe primul loc si vor sa-si gaseasca tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna. Nimic rau in asta. Totusi, nu v-ati saturat de aceleasi modele de tigle, pe aceleasi tipuri de acoperisuri, de aceleasi culori, la toata lumea, asa cum se practica inca de pe vremea bunicilor si strabunicilor nostri? Ceea ce va propun eu este o modificare de stil.


Tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna, dar cu stil


Nu stiu daca calatoriti prin tara. Dar daca o faceti, uitati-va de proba la acoperisurile caselor de la satele prin care treceti. O sa constatati ca majoritatea lor sunt parca trase la indigo. Mai mult sau mai putin, in sensul ca difera poate culorile, dar si acestea sunt, de obicei, inchise si nu transmit nimic. O tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna trebuie sa fie, in primul rand, cat mai frumoasa. Acesta este de altfel unul dintre avantajele tiglei ceramice, faptul ca vine intr-o varietate de modele si culori, si atunci de ce sa nu alegi o varianta cu totul noua si neasteptata, care sa-i surprinda pe vizitatori in mod placut si sa iti lase si tie impresia unui acoperis frumos si original?

Apoi, poti alege un model de tigle diferit de cel al vecinilor tai, in loc sa te conformezi regulii majoritatii. Care majoritate este, prin definitie, mediocra. Poti opta pentru tigla ceramica Creaton la preturi mici intr-un model de tip mozaic, cum este cel din imaginea de mai sus, in care culorile tiglelor se combina dupa un anumit tipar (poti schimba tiparul!), pentru o impresie de ansamblu mai atractiva. Sau poti alege o altă textură a materialului, mergand pe o tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna, in forma de olane. Pe mido94.ro gasesti tigla olane ceramice la preturi bune, spun ei, si foarte frumoasa, spunem noi, din ce se vede pe site. Pretul inca nu l-am verificat, dar poti cere o oferta de pret personalizata.

Tipuri de tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna


Mie unul imi plac modelele de tigla ceramica olane de pe pagina din primul link. Pe langa forma lor minunata, imi place faptul ca se pot combina intr-un duo de nuante diferite, avand astfel un aspect de-a dreptul seducator, daca putem folosi acest epitet in cazul unei tigle ceramice pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna. Pe site mai puteti vedea si alte tipuri de invelitori, toate cu un aspect excelent, lucru care pe mine ma face sa cred ca noi, ca romani, suntem lipsiti de imaginatie. Da, pretul este important. Da, lumea va cauta in continuare o tigla ceramica pentru acoperis la preturi mici, ieftina si buna, pentru ca nimeni nu are bani de aruncat, toti vrem sa facem ceva economie. Dar o culoare diferita nu costa nimic in plus. A alege mereu aceleasi modele de tigle si aceleasi culori, mai ales cand avem furnizori ce ofera o sortimentatie atat de variata, iata ca acum chiar si online, este ca si cum am avea un aparat sofisticat din care am folosi doar 5%.

Pana la urma, diferenta dintre noi si Occident nu este mereu una de pret, ci cateodata una de imaginatie si de indrazneala. Asa ca indrazniti sa va facei casa cat mai frumoasa!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă