Ce presupune un sistem de incalzire prin pardoseala - avantaje prin serviciile EcoDrill

Sistemul de incalzire a unei locuinte poate aduce un plus de confort si ideea senzatiei de acasa. Poate de multe ori ne regasim in dorinta de a ne intoarce acasa la cald, eventual o ceasca de ceai sau orice altceva ce ne poate relaxa.

Incalzirea din locuinta poate avea beneficii atat asupra starii de confort, cat si in intretinerea casei. Un spatiu incalzit poate preveni igrasia, deteriorarea instalatiei si a peretilor si in acelasi timp poate mentine nivelul constant al umiditatii.


Poate realizam ca un sistem de incalzire este necesar, dar dintre atat de multe variante de unde stim ce sa alegem pentru casa noastra? Optiunile difera in functie de tipul casei cat si de locul pe care dorim sa il incalzim.

In ultimul timp este destul de cunoscut faptul ca se mizeaza din ce in ce mai des pe ideea de a proteja natura, de a folosi cat mai putine resurse si astfel pentru incalzire se opteza frecvent ideea de incalzire prin pardoseala.

De ce incalzirea prin pardoseala este eco?


Spre deosebire de incalzirea clasica prin calorifere, sistemul din pardoseala este dispus uniform pe toata suprafata cameriei astfel caldura nu se risipeste. Pentru a ajunge la o temperatura constanta, distribuita pe toata suprafata, este nevoie de un consum ridicat in cazul caloriferelor.

Chiar si asa, tot va exista posibilitatea de a ramane zone mai reci in camera, spre deosebire de incalzirea prin pardoseala ce este orientata sa incalzeasca toate colturile.

Este posibil ca un astfel de sistem sa fie costisitor financiar, deoarece implica multe materiale si munca, dar majoritatea oamenilor care au deja in dotare aceasta optiune pot spune ca in timp consumul scade, folosind mai putine resurse, prin simplul fapt ca nu mai esti nevoit sa infierbanti apa din calorifere atat de mult.

Asa cum suntem obisnuiti in mentalitatea romaneasca sa ne descurcam cum putem si sa montam singuri tot ce este prin casa, in cazul unui sistem de incalzire prin pardoseala putem sa uitam de acest obicei, deorece improvizatiile pot aduce daune majore locuintei. In acest sens specialistii de la EcoDrill pot recomanda solutii si oferi informatii despre intretinerea unor asftel de sisteme.

Un sistem de incalzire prin pardoseala poate fi folosit in toata casa sau in functie de posibilitati pe anumite portiuni cum este baia, bucataria, holurile.

Avantaje la incalzirea prin pardoseala


In functie de perspective, utilizarea acestui sistem poate aduce o serie de beneficii. Spre exemplu daca intrebi un designer de interior iti poate spune ca influnteaza partea estetica deoarece se elibereaza din spatiul ocupat de calorifere.

In spatele avantajului estetic stau mai multe idei conturate. Acestea constau in cheltuielie diminuate pentru facturi, o casa ingrijita fara deteriorari si imbunatatirea sanatatii prin eliminarea diferentelor de temperatura ce pot provoca bronsite si astm.

Readucerea cantitatii de umezeala din camere poate reprezenta un alt factor ce influenteaza starea de sanatate.

Pentru o serie detaliata de informatii privind alegerea optiunii de incalzire prin pardoseala vezi aici.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă