Subiectul unui camin de canalizare cu vizitare

Subiectul unui camin de canalizare cu vizitare a ajuns în sfera mea de interese odată ce am intrat pe pagina cu camin de canalizare cu vizitare a celor de la kessel.ro și mi-am adus aminte de gândaci. Știați că există o specie de gândaci care trăiesc pe conductele de apă și se hrănesc cu... apă? Sigur, nu apar din senin. Faptul că aveți apă care refulează deoarece bazinul de scurgere din fața blocului este plin, căci blocul s-a construit mai târziu iar voi încă nu v-ați racordat la sistemul de canalizare principal, din stradă, ajută la apariția respectivilor gândaci. Uneori, mirosul urât de afară nu vine de la gheenă!

apa murdara

Ce este un camin de canalizare cu vizitare


Un sistem de canalizare făcut ca lumea musai să conțină un camin de canalizare cu vizitare, ne spun specialiștii (și totodată producătorii) de la kessel.ro. Acesta e un fel de incintă ca un "bidon" mai mare, de fapt poate avea multiple forme, care de exemplu face legătura dintre țevile ce ies din bloc și cele ce asigura curgerea apei gri (de la chiuvetă, mașina de spălat etc) și negre (din baie, cu materii fecale) mai departe, asigurând o protecție perfectă a mediului înconjurător. Fie că este monolitic (standard, dintr-o singură bucată) sau modular (Komfort, din mai multe bucăți ce se îmbină la "locul faptei"), un camin de canalizare cu vizitare este de regulă construit dintr-un polimer foarte dur, polietilena, care îi conferă rezistență la spargere, șoc și rupere. De asemenea, un astfel de camin de canalizare cu vizitare Kessel etanșeizează perfect conținutul intern, adică apa scursă, izolând-o astfel de mediul exterior, care va fi păstrat curat.

Pompe submersibile și stații de pompare a apei murdare


Kessel pune la dispoziția doritorilor și alte modalități de a rezolva diverse probleme pe care le poate aduce cu sine apa. De exemplu, ați observat că atunci când plouă foarte mult, torențial, uneori se întrerupe apa pentru câteva ore sau chiar o zi? Lucru care poate să pară ciudat, paradoxal chiar, deoarece te poți întreba: de ce se ia apa dacă a plouat atât de mult și deci există apă din belșug? Problema e că apa de ploaie este murdară, iar acumularea ei în cantități mari creează dificultăți stațiilor de filtrare. Ce te faci însă când în urma unor astfel de ploi ai tu probleme acasă, într-o pivniță mereu expusă umezelii sau într-un beci de unde trebuie să scoți apoi apa cu găleata? Kessel vă propune varianta unei pompe submersibile pentru apa murdara, ce poate fi folosită de asemenea pentru drenarea apei care stagnează în casa și grădina dvs sau poate fi montată la mare adâncime, cum ar fi într-o fântână. Iar pentru situațiile apa trebuie împinsă la un nivel sau la o altitudine mai mare, puteți folosi cu succes statii de pompare pentru ape uzate. Acestea se descurcă chiar și în sistemele de canalizare, deci cu apă provenită de la toaletă sau pișoare.

Clapeta antirefulara pentru țevi și camin de canalizare cu vizitare


Pentru a vă asigura apoi că apa împinsă de aceste statii de pompare sau care trece printr-un camin de canalizare cu vizitare în mod perfect etanș și izolat curge doar într-un anumit sens și anume în cel dorit de voi, puteți recurge la o piesă relativ mică și simplă dar care face minuni: clapeta antirefulara pentru canalizare. Utilitatea ei rezultă din aceea că deseori în urma unor ploi abundente (și din ce în ce mai dese în ultimii ani, odată cu schimbările climatice) apa eliminată prin acest camin de canalizare cu vizitare și țevile aferente tinde să refuleze, adică să vină pe țevi înapoi. O clapeta antirefulara pentru canalizare poate preveni acest lucru, fiind concepută ca un fel de valvă ce permite trecerea apei într-un singur sens și se închide automat atunci când apa tinde să curgă în sens invers. La Kessel găsiți mai multe tipuri de clapete antirefulare pentru canalizare, de calitate înaltă și fabricate să respecte normele și standardele în vigoare, care se pot monta în diverse locuri și sunt extrem de flexibile. După cum spuneam, ele pot fi montate inclusiv la gura de ieșire a unui camin de canalizare cu vizitare.

Pentru mai multe detalii despre tipurile de clapete, camine de canalizare și stații sau pompe pentru apă murdară, sau pentru a face o comandă, puteți intra pe oricare din linkurile de mai sus. Iar dacă aveți anumite nevoi speciale, cei de la kessel.ro sunt dispuși să discute cu dvs și să vă facă o ofertă personalizată.

(Site-ul Kessel e optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.)

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă