Un site cu inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici

Zic inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici pentru că am citit informațiile de pe site, nu pentru că aș fi mers eu cu aceste mașini. Dar spuneți și voi: 23 de euro pe zi pentru un Fiat perfect nou, alb, modern și confortabil este mult? Pentru a accesa aceste inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, dați click pe linkul anterior.

mercedes e-class

Utilitatea unor inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici


În primul rând, niște masini de inchiriat in Bucuresti ieftine vă permit să vă deplasați liber prin capitală, ca și cum ați conduce mașina proprie, fără să depindeți de taximetrist sau de mijloacele de transport în comun și orarul/traseul lor. În al doilea rând, fiind vorba de inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, bugetul vostru nu va fi afectat într-un mod serios. În al treilea rând, puteți opta pentru mașini diverse. De exemplu, chiar dacă mașina voastră personală este într-o stare mai proastă, puteți conduce o mașină luxoasă, un BMW sau un Mercedes E-class, pentru a merge la o întâlnire importantă și a vă impresiona iubita sau partenerii de afaceri. În al patrulea rând, de pe llcrentacar.ro puteți închiria chiar mai multe mașini, pentru diverse evenimente (ca nunți). În al cincilea, firma oferă și inchirieri auto pentru aeroportul Otopeni, punând în acest scop mașini Uber la dispoziția clienților, care îi vor transporta gratuit la sediul firmei, în vederea semnării contractului deja pregătit și a luării în primire a mașinii dorite.

Actele necesare pentru inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici


De ce acte aveți nevoie pentru a beneficia de aceste inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici? Simplu, tot ce vă trebuie este un buletin, o carte de identitate sau un pașaport și un permis de conducere și puteți beneficia de aceste servicii de inchirieri auto la costuri mici. Cu observația că vârsta dvs trebuie să fie cuprinsă între 20 și 65 de ani iar permisul trebuie să-l aveți de minim doi ani, lucru care denotă faptul că firma respectivă este serioasă și nu vrea să-și dea mașinile pe mâna unor șoferi începători, teribiliști sau cu reflexe încetinite, acesta fiind totodată un indiciu despre faptul că veți închiria o mașină într-o stare tehnică foarte bună. Mai notez că este bine să faceți comanda din timp, online, și atunci semnarea actelor va fi o formalitate rapidă.

Firma SC LAUR & LEO COMPANY SRL, are un program de lucru cuprind între orele 12 și 18, dar vă oferă inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici chiar și în afara orelor de program, contra unei taxe suplimentare. La fel, puteți comanda o mașină chiar și în weekend și puteți cere ca ea să fie adusă la un anumit loc, de exemplu lângă o stație de metrou, dacă nu vreți să vă deplasați dvs la sediul firmei. Nu știu exact cum e cu actele în acest caz, probabil le semnați pe loc, când vi se predă mașina.

Înțeleg că există și discounturi pentru clienții fideli, chiar la mașini de lux, iar mașinile pot fi comandate, de exemplu în cazul unor evenimente, inclusiv cu șoferi care să vă conducă unde doriți. Așadar, o soluție utilă de inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, pentru cei care stau minim 3 zile în capitală (că asta e perioada minimă de închiriere) și au nevoie de o mașină cu care să se plimbe.

3 comentarii

Maria la 5 februarie 2019, 15:44

Excelent site-ul, multumesc pentru recomandare.

Dana la 14 februarie 2019, 13:28

Mi-a placut sa colaborez cu ei, multumesc pentru recomandare.

Soulseeker la 26 februarie 2019, 13:47

Foarte interesant. Multumesc!

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă