5 motive pentru a comanda o geacă de damă de pe The Unique

În caz că nu cunoașteți site-ul, este vorba de theunique.ro și, ca să nu vă plictisesc cu o introducere prea lungă, mai jos aveți 5 motive pentru a comanda geci si jachete femei de la acest magazin online:

1. Gecile arată impecabil.

Fără discuție, prima și cea dintâi calitate a oricărei haine trebuie să fie aspectul, că doar cu ea o să ne afișăm în public. Ne îmbrăcăm cu ceva care să ne vină bine și să ne facă remarcați, aici evident că contează și ce gusturi avem dar, pe lângă gusturi, mai contează și designul gecii sau al jachetei, la fel cum, deși muzica ne-o alegem tot pe bază de gusturi și preferințe, se poate afirma cu destulă certitudine că manelele nu sunt muzică. Ei bine, gecile și jachetele de damă de pe The Unique sunt un dans modern pe ritmuri de samba, pop și muzică clasică pentru corpul nostru.

geaca Brave Soul

2. Gecile sunt suficient de scumpe ca să nu fie cârpe.

Se spune că nu haina îl face pe om și sunt perfect de acord. Cred că inteligența îl face pe om. De exemplu, când găsești geaca Brave Soul din imaginea de mai sus la 50 de lei poți fi sigur că dacă o cumperi, nu ești chiar cel mai ascuțit creion din penar, ca să zic așa, deoarece mie în sută e țeapă. De altfel, apropo de subiectul cumpărării de la firme dubioase, am dat o căutare pe Google după modelul ăsta de geaca Brave Soul, Brave Soul Marcello Khaki, iar The Unique a fost primul magazin românesc, înaintea unor site-uri ca EMag. Cred că ăsta ar fi un alt motiv să comanzi de la ei, motivul nr 6.

3. Și suficient de ieftine ca să ți le permiți.

Pe de altă parte, nici ideea de a-mi vinde un rinichi doar pentru a mă îmbrăca cu haine de firmă nu mi se pare atractivă. Există și aici un tip de țepuială, în a cere cât mai mult pentru că vinzi ceva de calitate, însă la 279 de lei, geaca de mai sus este accesibilă. Dacă locuiești la oraș și ai un job decent, ți-o poți permite, cam în prețul ăsta sunt gecile și jachetele ok.

4. Transportul unei geci de la The Unique este gratuit.

Sigur că atunci când dai 300 de lei pe o haină nu prea îți mai pasă de costul transportului în sine, dar este întotdeauna reconfortant să vezi că furnizorul se gândește la tine și te tratează cu respect, oferindu-ți astfel de mici bonificații sau gratuități. Nu-i singura, de exemplu când am intrat prima dată pe site am fost întâmpinat de un mesaj care mi-a acordat un discount valoric de 5% la orice produs aș fi dorit să cumpăr. Deci, poate merită vizitat din când în când, poate vă puteți abona la el, ca să fiți la curent cu noutățile și cu eventualele promoții și discounturi.

5. Livrarea se face în 7-9 zile.

Da, știu că sună ciudat să trec asta la capitolul bile albe, dar eu unul prefer un magazin care să-mi spună că-mi livrează geaca de damă comandată în 7 zile decât un altul care să se laude că mi-o aduce a doua zi, după care eu să plătesc cu cardul și să am de așteptat o lună după ea, că oricum am dat banii așa că nu se grăbește nimeni. Faptul că își acordă un termen de o săptămână pentru livrare denotă seriozitate, o calitate mai rar găsită azi, când toată lumea îți promite marea cu sarea doar pentru a te aburi și a te convinge să-i cumperi marfa. Țineți cont și că sunt branduri din afara țării.

Iată, deci, cele 5 motive pentru a comanda geci si jachete femei de pe acest site, alături de alte posibile obiecte vestimentare. Dacă ești femeie, produsele sunt bune iar prețul lor suficient de permisiv cât să-l poți convinge pe soț sau pe iubit să-ți facă hatârul, iar dacă ești bărbat, cu siguranță că iubita ta va aprecia un astfel de cadou. Singura problemă sau bilă neagră este faptul că nu-ți vor livra geaca cu tot cu purtătoare, adică cu fata din imaginea de mai sus. Dar, mno, presupun că nu le poți avea chiar pe toate. :)

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă