Hidroizolatie pentru acoperisuri: ce trebuie să știi despre ea

În primul rând, trebuie să știi că o hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti îți este absolut necesară dacă ai un acoperiș plat, care face posibilă infiltrarea apei de ploaie în lupta ei continuă cu nu-chiar-atât-de-durabila cărămidă din construcții. Prin urmare, acest acoperiș trebuie în mod imperativ izolat. Și nu izolat cu smoală, cum se făcea pe vremea de tristă amintire a lui Ceașcă! În al doilea rând, trebuie să știi că dacă locuiești în București, poți apela la o firmă care se ocupă cu hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti, respectiv la infiltratiizero.ro.

hidroizolatie beci

Materiale moderne la hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti


Cei de la infiltratiizero.ro folosesc membrane EPDM Firestone, celebre pentru elasticitatea, rezistența și durabilitatea lor. Trebuie să știi, așadar, că aceste membrane au o durată de viață de circa 50 de ani, ceea ce le face tangente cu durata de viața a proprietarului sau chiar a imobilului, iar asta înseamnă amortizarea prețului hidroizolatiei pentru acoperis, care preț este calculat în funcție de costul acestui material, suprafața ce trebuie izolată, transportul materialului șamd. În paranteză fie spus, mai merită să știi că cei de la infiltratiizero.ro se ocupă și de hidroizolatie pentru fundatie, pivnita si beci, în care folosesc aceeași membrana EPDM Firestone, pentru rezultate de excepție.

Membrana în sine, trebuie să știi că este foarte elastică, putându-se extinde de până la 3 ori, ceea ce o face perfect adaptabilă oricăror mișcări tectonice din beciul sau pivnița ta (bonus: conform informațiilor de pe site-ul din link, este practic impermeabilă la agenți chimici, rădăcini de plante sau microorganisme, fiind totodată nepoluantă), dar este și extrem de durabilă în timp, nesuferind modificări majore de constituție sau aspect cu trecerea anilor, ceea ce o face ideală pentru hidroizolatii de acoperisuri sau chiar hidroizolatii terase de bloc, unde dorești să ai pe lângă o protecție maximă și un aspect cât mai plăcut. Toate acestea sunt bifate de membrana EPDM Firestone.

Hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti: hale și intreprinderi


În sfârșit, mai trebuie să știi că chiar și dacă ai (în proprietate sau gestiune) o gigantică hală industrială, poți apela cu încredere la cei de pe infiltratiizero.ro, deoarece se ocupă și de hidroizolatii hale industriale, mărturie stând imaginile de pe site-ul lor.

Gata, acum știi suficiente. Dacă ai nevoie de o hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti, tot ce îți mai rămâne de făcut este să intri pe infiltratiizero.ro și să ceri sfatul specialiștilor de acolo. Nu știu sigur, posibil să funcționeze și pentru cei care locuiesc în zonele limitrofe sau învecinate cu capitala. Mult succes!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă