Cum cauți coșuri de fum din inox pe net

Nu îmi place faptul că la absolut orice ai căuta, Google afișează pe primele locuri site-uri ca OLX și eMAG. Uite, poftim, încearcă o căutare după cosuri de fum din inox, după cosuri de fum din inox preț, sau după cosuri de fum din inox ieftine. Acolo pe prima pagină, undeva sus, e OLX. Ce relevanță are OLX pentru cumpărătorii de cosuri de fum din inox? În primul rând, pe OLX nu găsești anunțuri de la firme serioase, ci de la vânzători amatori, la mâna a doua. Îți imaginezi că un producător de cosuri de fum sau de tubulatura ventilatie industrială își va face reclamă pe OLX? Eu nu.

cosuri de fum

Cosuri de fum din inox, la o căutare pe Google


În al doilea rând, dacă vrei să cauți ceva pe OLX, intri direct pe OLX, nu folosești Google. În al treilea rând, de multe ori anunțul listat în Google a expirat deja pe OLX. Asta înseamnă timp pierdut. Nici eMAG nu îmi place, pentru că deși acolo găsești și produse de calitate, nu sunt toate de calitate și mai ales nu sunt toate la prima mână. În sensul că cei care le vând pe eMAG deseori cumpără de la chinezi și își pun adaos. Aceste două platforme (olx și e-mag) sunt interesate să aibă cât mai multe anunțuri așa că nu filtrează vânzătorii, și de asta de multe ori găsești clone la produse originale, fake-uri etc.

Atunci când de exemplu vrei să cauți niște cosuri de fum din inox, de calitate, ar trebui să te orientezi spre producătorii direcți. Adică spre un fabricant de coșuri de fum din inox, nu doar spre un magazin care vine aceste coșuri de fum alături de cuie, ciocane, dibluri și aparate de sudură. Un producător direct cum este Tubovent. Cum recunoști sau cum diferențiezi un fabricant de un magazin care își pune adaus?

Cosuri de fum din inox, direct de la producător


În primul rând, după gama de produse. Fabricantul va avea doar produse de producție proprie, de obicei dintr-o singură nișă. Magazinul va avea de toate. În cazul nostru, Tubovent comercializează cosuri de fum din inox cu pereți simpli și dubli, sisteme de exhaustare pentru rumeguș, tubulatură ventilație din inox, aluminiu, tablă zincată, circulară, spiro etc, ca și tubulatura desfumare, dar evident că toate produsele sunt din aceeași categorie, a sistemelor de evacuare și exhaustare.

Apoi, spre deosebire de un magazin universal, producătorul va lista în detaliu o serie de caracteristici ale produsului său, materialele din care e fabricat etc. Și tot spre deosebire de magazin, producătorul îți va putea face cosuri de fum din inox sau sisteme de exhaustare la comandă, adică personalizate nevoilor tale. Adică toate lucrurile pe care le face Tubovent și nu le face emag sau olx. În plus, garanția extinsă (de exemplu 5 ani la un cos de fum din inox cu pereți dubli inox-zinc) și faptul că pot acoperi chiar și nevoile unei fabrici vin și ele să confirme alegerea pe care o faci cumpărând de acolo.

Așadar, atunci când dorești să cauți "the real thing", chiar și ca simplă persoană fizică dar interesată de calitate, trebuie să ții cont de câteva informații utile care îl "trădează" pe producătorul autentic, separându-l de un simplu magazin sau outlet.

Articol optimizat SEO conform indicațiilor Outcave Solutions.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă