Un studio de videochat care isi respecta modelele

Suntem siguri ca deja ai dat peste numeroase oferte de munca publicate de studiouri de videochat din Bucuresti si din tara.

Majoritatea iti vor propune aceleasi lucruri : angajare cu carte de munca, salariu motivant platit la timp, bonusuri, training si shooting profesional intial.

studio de videochat

Ceea ce poate nu stii insa este ca nu tot ce ti se promite se va si respecta o data ce devii angajata. Unele studiouri nu-si platesc salariile la timp, nu respecta programul de lucru al angajatelor si nu le ofera bonusurile promise la angajare. In plus, sunt si unele studiouri de videochat din Bucuresti care nu le fac fetelor forme legale.

La Art Studio vei gasi seriozitatea si profesionalismul de care este nevoie pentru a face performanta in orice domeniu. Noi ne respectam promisiunile, ne platim la timp salariile si bonusurile promise.

Noi rasplatim modelele loiale studioului, oferindu-le bonusuri consistente si incurajam performanta platind in plus modelele care dau dovada de constanta si implicare (mai multe ore petrecute in camera de lucru inseamna fidelizarea clientilor si implicit, castiguri mai mari).

studio de videochat

La noi vei gasi un mediu de lucru placut, relaxant, o echipa frumoasa care munceste dar se bucura si de viata. Modelele noastre experimentate te vor evita sa depasesti orice moment greu care ar putea interveni. Suntem siguri ca aici iti vei gasi locul si te vei simti ca intr-o familie.

Cu siguranta ai aflat ca se pot face bani frumosi din meseria de model. Cu toate astea, trebuie sa respecti anumite conditii, iar prima ar fi alegerea cu grija a studioului de videochat pentru care lucrezi.

In cazul in care iti cunosti valoarea, vrei sa respecti si sa fii respectata la locul de munca, da-ne un semn si te vom invita la un interviu. Suntem siguri ca la Art Studio te vei simti bine din prima clipa si vei vrea sa incepi lucrul imediat.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă