Huse și folii pentru Samsung de la Accesorio

În articolul de față o să îți prezint un magazin care se ocupă cu huse și accesorii pentru telefoane de orice fel, inclusiv Samsung, cum am eu. Bine, eu am un Samsung Galaxy, care face parte din cama de vârf a telefoanelor Samsung, dar pe site găsești și huse si folii Samsung Galaxy A5 (2017) sau huse Samsung Galaxy A5 (2016), adică telefoane mai modeste, dar care sunt totuși performante. Site-ul se numește Accesorio.

husa geam sticla samsung galaxy a5 2017

Ca să fiu cinstit, la început nu am înțeles utilitatea unui site de acest tip. Adică a unui magazin online nișat exclusiv pe huse și accesorii de telefoane smart, și sunt destule astfel de magazine! De ce n-ar putea omul să-și cumpere o husă direct de la reprezentanță sau de la magazinul de unde și-a cumpărat telefonul, mă întrebam? Dar apoi, absolut întâmplător, am văzut la Altex un tip cu un telefon de câțiva ani, deci nu chiar de ultimă generație, care avea o husă roasă și vai de mama ei, și deci omul voia să-și cumpere o husă nouă, iar la ditamai Altex nu a găsit. Pe de altă parte, dacă vrei să o iei dintr-un magazin Samsung sau să o comanzi direct de pe site-ul producătorului, te va costa semnificativ mai mult. Și, până la urmă, este doar o bucată de plastic.

La Accesorio, care se ocupă numai cu așa ceva, "riști" să găsești întotdeauna husa sau folia de care ai nevoie. Și chiar dacă pe site există huse pentru telefoane din 2017 și 2018, vei găsi și huse Samsung Galaxy A5 (2016), sau din anii mai vechi. Și nu una, ci o mulțime! Iar prețul este mai mult decât rezonabil. În orice caz, dacă ne gândim la faptul că husa face ca telefonul să stea mai bine în mână, să nu-ți cadă, iar atunci când cade îl poate proteja puțin, deci per total îi prelungește viața, merită cu siguranță să dai 20-30 de lei, în loc să dai câteva sute pe un telefon nou. În plus, arată și foarte bine.

Zilele trecute am citit pe un blog tot felul de opinii cu privire la telefoanele mobile. Autorul blogului își stricase telefonul (un Nexus) și își întreba cititorii ce alternative îi recomandă. Iar ei i-au dat tot felul de idei. Și legat de partea cu fragilitatea, opinia generală era că oricum telefoanele nu rezistă dacă le scapi, se strică, așa că doi cititori i-ai spus chiar să-și ia la mâna a doua, iar cineva i-a recomandat un telefon rugged, care rezistă la frig, la șocuri, la apă, la orice intemperii. Din păcate, spunea aceeași persoană, un astfel de telefon e mare, e greu, are o cameră proastă, adică e foarte slab la alte capitol.

Nu m-am prins de ce n-ai putea să-ți iei un telefon frumos, modern, de lux, stilat, cu cameră bună, după care să-ți cumperi de pe Accesorio două huse: una pentru ținut aparatul în buzunarul sacoului, la birou, și alta rezistentă, un hibrid din silicon plus aluminiu, care îți protejează telefonul "de orice zgârietură sau lovitură" și cu care îl poți îmbrăca când mergi cu el pe mute sau într-o drumeție... Și asta pentru circa 30 de lei în plus.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă