Cum obții un credit folosind doar internetul

Ce sunt banii? Unii ar spune că ochiul necuratului, dar mă îndoiesc că respectivii fac schimburi în natură sau se auto-susțin. Alții ar spune că banii sunt emblema valorii și a statutului tău social. În Ozark, Martin Byrde i-a definit ca o măsură a seriozității, muncii și efortului pe care îl depui pentru obținerea unui rezultat. Eu aș dori o nuanțare: banii reflectă, într-o anumită măsură, gradul tău de inteligență. În sensul că dacă n-o ai, îi vei pierde. Un lucru este cert: fără bani nu poți trăi. Și cu cât ai mai mulți, cu atât mai bine. În rândurile de mai jos o să vă spun cum îi puteți obține folosind nimic altceva decât internetul.

credite online

Mă refer, evident, la luarea unui credit (sper că nu v-ați gândit la cum să dați țepe sau ceva). Pentru că uneori ai nevoie de niște bani, așa că trebuie să-i faci rost de undeva. Și s-ar putea ca banca să te ajute, dar poate că ai deja o linie de credit deschisă la ea, așa că mai bine nu. Și, oricum, am precizat de la început că vom folosi doar netul pentru a ne descurca. Așadar, în primul rând trebuie să găsim pe cineva care să ne dea bani doar prin completarea unui formular online. Apoi, problema creditelor este că ele îți aduc bani pe moment, dar ulterior trebuie să îi returnezi. Iar dacă returnezi mult mai mulți decât ai luat, se cheamă că ai fost păcălit. Așadar, în al doilea rând avem nevoie de o firmă care să fie și serioasă. Cum rezolvăm aceste cerințe?

Soluția este, desigur, apelarea la pachetele de credite pe care le oferă un IFN, adică o instituție financiară nebancară. De ce nebancară? Dați o căutare pe net după "scandalul împrumuturilor în franci elvețieni". Acum câțiva ani, niște jurnaliști și oameni simpli au fost foarte fericiți când banca le-a oferit variante de credite cu dobânzi mici, în franci elvețieni. Pentru ca apoi lucrurile s-o ia razna, cum există posibilitatea în cazul oricărei valute. Lecția învățată? Evitați pe cât posibil băncile. Chiar dacă la prima vedere par că vor să vă ajute. Așadar, ne rămâne alternativa IFN-urilor.

Și, spre deosebire de bănci, multe IFN-uri oferă credite doar pe bază de buletin, prin simpla completare a unui contract online, fără să fie nevoie să te deplasezi la sediul instituției în cauză (dar putând să o faci, dacă dorești). Fiind totul simplificat și afișat pe net, procedura este mai ușor de înțeles, iar costurile apar, în mod ideal, la vedere. Este uimitor cum aceste instituții au reușit să se adapteze la secolul XXI și să simplifice toate procedurile de împrumut, în timp ce băncile au rămas blocate în secolul XX, cu o mulțime de hârtii și proceduri birocratice!

Bun, acum am aflat că există, la modul cât se poate de real, nu una, ci zeci sau sute de firme dispuse să-ți dea bani împrumut fără ca măcar să te ridici din fotoliu. Totuși, nu tot ce zboară se mănâncă. Acum vom învăța să facem o selecție între ele. Fără să folosim altceva decât, bineînțeles, tot netul. Pentru asta, lucrurile sunt simple: trebuie să facem puțin research și să dăm dovadă de un minim discernământ.

Cum triem grâul de neghină? Ne uităm la semnale. Câteva idei: verificăm dacă firma ce ne interesează pe noi este veche sau nouă. Ne uităm dacă are trecute datele de contact pe site. Verificăm dacă are sedii fizice și dacă da, unde. Toate acestea denotă că e o firmă cu ceva vechime și experiență, de preferat în locul unei firme dubioase sau de care n-a auzit nimeni. Un alt semnal îl dau rețelele sociale. Un IFN cu pagină Facebook, Twitter etc este preferabil unuia care nu se ocupă de latura asta. De ce? Pentru că prezența în social media ne arată că IFN-ul în cauză este preocupat de imaginea pe care o are și tocmai de aceea va ține la opinia clienților despre serviciile sale. Evident, mai departe putem să ne interesăm pe forumuri de profil cu privire la acel IFN. Și așa mai departe, ați prins ideea.

Există astfel de creditori? Dacă căutăm cu atenție, da. De exemplu, și cu asta observați că articolul nu e pur teoretic, site-ul din linkul de mai sus are 13 birouri numai în București! La care se adaugă birouri în toată țara. Plus o pagină de Facebook cu 23.000 de fani, pe care se postează des și se răspunde la comentarii. Din nou, semnale care denotă seriozitate, implicare, experiență, profesionalism și construirea unei imagini. În orice caz, eu aș avea mai multă încredere într-un astfel de IFN decât într-unul anonim.

Și iată că într-o singură după-masă, într-un singur articol de pe net, ați învățat cum să obțineți bani într-un mod inteligent și cât mai puțin riscant, în timp record, folosind nimic altceva decât internetul și fără să aveți nevoie de alte acte decât de buletin. Cum ziceam la început, banii sunt și măsura gradului de inteligență pe care îl posezi. Pe final, nu uitați, evident, să vă informați suplimentar și să împrumutați responsabil!

9 comentarii

Unknown la 6 februarie 2018 la 12:43

împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-o foarte repede şi modalitate uşoară, credite personale, credite auto, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut

Max Bent la 1 septembrie 2019 la 13:41

Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă lichida datoriile sau aveți nevoie de un împrumut de capitaluri proprii pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte agenții financiare? Aveți nevoie de o consolidare de credit sau ipotecă? Nu mai căutați, deoarece suntem aici pentru a face din toate problemele tale financiare un lucru din trecut. Contactați-ne prin e-mail:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Este vorba despre ipotecile Ocean Finance. Oferim împrumuturi celor interesați de o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. Gama variază de la 5.000,00 USD la maximum 100.000.000,00 dolari.

Anonim la 10 noiembrie 2019 la 20:00

Salutare tuturor. Am văzut comentarii de la persoane care și-au luat deja împrumutul de la JAMES MICHAEL LOAN SERVICES și apoi am decis să aplic în baza recomandărilor lor și în urmă cu doar câteva ore am confirmat în contul meu bancar personal o sumă totală de 50.000 USD pe care am solicitat-o. Aceasta este într-adevăr o veste grozavă și îi sfătuiesc pe toți cei care au nevoie de împrumuturi reale să aplice prin e-mailul lor (jamesmichaelloanservices@yahoo.com) sau Whatsapp +16314912234 Sunt fericit acum că am obținut împrumutul pentru care am solicitat

Rebecca Moore la 2 mai 2020 la 00:24

Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună, și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real să depună o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp-o pe 79267494861

Ocean Credit la 25 iunie 2020 la 17:38

Ocean Credit oferă împrumuturi personale / împrumuturi de afaceri / finanțe comerciale / împrumuturi de import și export / împrumuturi de proiecte pentru companii și persoane fizice. Oferim servicii financiare pentru dezvoltarea afacerilor dvs. și pentru nevoile dvs. personale.

Fără jargon, fără taxe ascunse
Proces de aprobare simplu și rapid
Împrumuturi rapide pentru afaceri și personale finanțate în doar 2-3 zile lucrătoare
Scăzut și accesibil 3% Rata dobânzii
Companiile pot fi profitabile sau pot avea un venit net negativ
Acceptarea falimentelor anterioare
Sunt necesare controale de credit zero
Persoanele cu credit necorespunzător pot aplica
Planuri de rambursare flexibile
CIS și KYC sunt necesare tuturor solicitanților de împrumut indiferent de locație / țară
Durata împrumutului de la 1 an - maximum 20 de ani
Perioada de grație de 12 - 24 luni pentru împrumuturi pentru afaceri mari / capital de lucru
Finanțarea / finanțarea împrumutului nu se limitează la nicio locație geografică sau la orice țară

Construim doar o finanțare potrivită pentru fiecare client, cu proceduri simple, fără stres, documente simple, aprobări rapide și programe de plată flexibile. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate, așteptăm cu nerăbdare să oferim cele mai bune servicii financiare tuturor clienților stimați la nivel global.


OCEAN CREDIT
E-mail: oceancreditfinancial@gmail.com
Whatsapp: +1-315-284-1764
Instagram: @oceancreditfinancial
Twitter: @oceancreditfnc

Anthony Puerto la 12 iulie 2020 la 02:11

SALUT!!!

Ai nevoie de un împrumut sau dorești să-ți perfecționezi casa, să plătești facturile, să-ți extinzi afacerea? NU UITĂȚI NICIU MAI OFERIM TOATE CĂUTĂȚII DE ÎMPRUMURI Cât de scăzute cu 2% RATA DE INTERES pe an, CU SAU FĂRĂ COLLATERAL. DACĂ ESTE INTERESAT, CONTACTAZI Servicii financiare Deniz VIA EMAIL: elbertferdinandhelpfunds@aol.com PENTRU A SE PROCEDA CU LUCRAREA ÎN CARTA DE ÎMPRUMUT.

Mulțumiri.
Servicii online cu acces direct.
elbertferdinandhelpfunds@aol.com

Bhmme la 23 august 2021 la 19:56

Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

wightmagicmaster@gmail.com

.com Îl poți și Whatsapp:
+17168691327

Tariff la 1 martie 2022 la 06:34

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Anonim la 12 iunie 2022 la 21:58

Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă