Utilitatea unui cârlig de remorcare auto

Să zicem că ești fericitul posesor al unui Ford Fiesta dotat cu cele mai noi facilități. De ce ți-ai cumpăra un accesoriu ca cel din titlu? Un cârlig remorcare Ford Fiesta (sau orice altă mașină) are două utilități principale. Prima și - zic eu - cea mai importantă dintre ele este să tractezi o remorcă. Mulți oameni cu mașină doresc să-și cumpere apoi o remorcă, deoarece are un preț mult mai mic decât o dubă sau o mașină mare și e foarte comodă la transportul unor mărfuri sau bunuri de dimensiuni mari. Iar remorca se leagă la mașină printr-un cârlig, care trebuie cumpărat separat.

carlig de remorcare

Subiectul e simplu până intri pe net și cauți pe diverse forumuri auto informații despre cârlig remorcare Ford Fiesta sau cârlig remorcare Ford, și vezi niște prețuri care te sperie, de o mie de euro la cârlige second hand, gen. Plus faptul că unele nu sunt omologate RAR, sau trebuie să te asiguri de asta. Și, bineînțeles, ca în cazul oricărei piese auto, fiecare model de mașină are cârligul lui. Adică un cârlig remorcare Ford Fiesta nu se potrivește cu un cârlig remorcare Ford Focus care-i cu totul altă mâncare de pește față de un cârlig de remorcare pentru Dacia. Ei bine, dacă aveți astfel de probleme, puteți cumpăra un carlig de remorcare ford fiesa de la AutoGedal, la preț mic, în condiții avantajoase, nou și omologat RAR și EU. Sau puteți cumpăra un cârlig de remorcare pentru orice alt model de Ford sau orice altă mașină. Ba chiar și remorca! :)

Prețurile de pe site încep cam de la 300 de lei, ceea ce-i foarte mișto. Fiecare produs beneficiază de o descriere generală și a specificațiilor lui. Doar pentru Fort Fiesta există 11 cârlige, iar această varietate vă garantează că veți găsi cârligul potrivit pentru mașina voastră. Pe care îl puteți comanda de acasă, pe net, și primi tot acasă, prin curierat rapid, cu prețul, cred, ramburs.

A doua utilitate a cârligelor este remorcarea unui prieten sau amic rămas în pană la un capăt de drum. Sigur, de obicei nu îți cumperi cârlig pentru astfel de cazuri, dar nu strică niciodată să-l ai, pentru că, deși vorbim de o remorcare la bani putini și la momente destul de rare, viața ne oferă tot felul de surprize și uneori te ia ca din oală, nepregătit, și nu ai timp să-ți cumperi atunci lucrul de care ai nevoie. În plus, remorcarea cuiva aflat la nevoie nu poate să-ți aducă decât lucruri bune, pe principiul că prietenul la nevoie se cunoaște. Păcat că acest cârlig nu se poate monta la un alt model de mașină, atunci ar fi fost și mai mișto, că îl putea lua cineva și folosi oricare din prietenii lui (cârligele de pe auto-hak.ro se demontează ușor sau chiar automat), dar nu le poți avea pe toate.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă