Reducere la Penny Board-uri

Conform principiului că dacă tot e promoție, să fie generalizată, pe site-ul monkeyboard.ro toate penny board-urile au reducere de 45%, costând exact 99 de lei. Plus transportul, evident, care-i gratis doar la comenzile de peste 600 de lei. Poate dacă cumpărați un hoverboard. Altfel, cu 99 de lei (plus transportul) îți cumperi o chestie pe patru roți, cu care te poți da prin oraș. Dar care bifează, în ordine, următoarele lucruri:


  • Placa este fabricată din polipropilina, care-i un material foarte dur și rezistent. De înțeles, de vreme ce îți iei un penny board nu pentru a-l îngriji și a te purta cu mănuși cu el, ci pentru a-l călca în picioare - la propriu! -, pentru a-l lovi de betoane, pentru a-l călări, pentru a-l supune celor mai crude adversități. La cât de mult le forjează copiii, cred că au ajuns să le facă mai tari decât mașinile! Și, în fond, de ce te-ai purta cu delicatețe cu un penny board care costă numai 99 de lei?
  • Suportă o greutate de până la 75 de kilograme. În caz că vrei s-o iei pe prietena ta în cârcă sau ceva.
  • Are imprimate pe partea superioară, aia pe care îți pui picioarele, striații antialunecare. Ceea ce-i mișto. Unele plăci penny board sunt făcute astfel încât să aibă o aderență maximă.
  • Vine în cele mai diverse, stridente, metalizate, plăcute etc etc culori vreți. Pentru că, la drept vorbind, dacă tot e să te dai pe un penny board alături de prietenii tăi, de ce să nu ieși în evidență, având o placă care să atragă atenția tuturor, în locul uneia închise la culoare, care nu transmite nimic?

Pe vremea noastră, adică când eram eu copil, se foloseau patine cu rotile și biciclete. Plăcile penny board sunt o creație de dată mai nouă, dar au prins foarte bine, după cum fără îndoială știți și voi, cu excepția cazului în care locuiți în Antarctica. Așadar, unul dintre cele mai tari (la propriu și la figurat) cadouri pe care i le poți face unui băiat este o astfel de placă pe care să se dea cât e ziua de lungă, în compania colegilor și prietenilor lui, scutindu-te pe tine de o grijă sau bătaie de cap în plus. Pentru că aceste pennyboarduri sunt și relativ sigure, în ciuda aparențelor. Dar, dacă tot îi iei o placă, de ce să nu-i iei una cât mai mișto? Cam asta e ideea cu Monkeyboard, un magazin online care, dincolo de reduceri și designul atractiv al site-ului, comercializează penny boarduri frumoase și rezistente la 100 de lei, pe care le primești la domiciliu în 48 de ore, ba chiar hoverboarduri sau trotinete electronice, la care le asigură și mentenanță, în caz de nevoie, semn că se și pricep la așa ceva. Ah, și da, plăcile lor arată mult mai bine decât pennyboard-ul răsturnat din imaginea de mai jos, pe care l-am găsit pe un site cu fotografii de stoc.

Eu zic că merită.

penny board

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă