Învaţă cum să împrumuţi în mod corect pentru a te bucura de toate avantajele unui credit rapid online!

Creditele rapide online sunt accesibile oricărei persoane care înregistrează un venit stabil lunar, chiar dacă valoarea acestuia este scăzută (în jurul salariului minim pe economie). Astfel de împrumuturi rapide pot fi obţinute de către persoanele care au fost refuzate de către o bancă pe motiv că valoarea venitului este prea scăzut (21% dintre românii intervievaţi într-un studiu al analiştilor financiari de la Monily au menţionat acest aspect).

credite avantajoase

În plus, peste 44% dintre români sunt încântaţi că pot accesa un împrumut fără dobândă, aşa cum este cazul creditului rapid online cu dobânda de 0% (mini-creditul gratuit). Aşa că, după cum se poate lesne observa, creditele rapide sunt deosebit de avantajoase pentru mulţi dintre românii care nu identifică o altă soluţie de rezolvare a problemelor lor financiare.

Depăşirea miturilor despre împrumuturile rapide online echivalează cu accesarea unui credit rapid avantajos!


Există o serie de mituri şi legende despre imprumuturile rapide online care încă îi opresc pe români din a accesa un astfel de credit. Nu trebuie uitat faptul că 19% dintre români apreciază în mod deosebit că instituţiile IFN oferă împrumuturi rapide cu transparenţă totală (toate costurile şi comisioanele sunt afişate şi cunoscute încă din momentul expedierii formularului de solicitare a creditului). Împrumuturile rapide sunt chiar şi pentru cei cu restanţe, rău platnici şi debitori care figurează la Biroul de Credit, dar care pot accesa un astfel de împrumut tocmai pentru că înregistrează venituri lunare stabile, care îi califică pentru acest lucru.

Atât timp cât românii vor învaţa să deosebească ofertele tentante numai în reclame de cele cu adevărat utile, soluţia oferită de către împrumuturile online rapide va fi una deosebit de benefică. De exemplu, mulţi români nu sunt convinşi că ofertele de creditare rapidă cu dobândă de 0% sunt reale; acest lucru în condiţiile în care reclamele din mass-media promovează masiv genul acesta de oferte. Ceea ce nu înţeleg oamenii este că astfel de împrumuturi chiar există, aşa cum este prezentat în rapoartele experţilor financiari Monily. Ceea ce trebuie evidenţiat este faptul că doar românii care accesează pentru prima dată oferta de creditare beneficiază de aceasta şi numai dacă se încadrează în rambursarea în mod corespunzător a sumei de bani împrumutate. În plus trebuie menţionat faptul că un astfel de împrumut nu depăşeşte o anumită valoare (care este echivalentul sumei de bani maxime ce poate fi împrumutată prima dată).

grafic financiar

Nu trebuie uitat faptul că nu este necesară împrumutarea unei sume de bani mai mari doar fiindcă este posibil acest lucru, ai ales că o valoare ridicată echivalează cu o rată a dobânzii mult mai mare, ceea ce înseamnă că DAE va fi destul de ridicată. Împrumutarea unei sumei de bani pe măsura nevoilor îţi va permite să o rambursezi în mod anticipat, ceea ce înseamnă că vei plăti o dobândă mult mai scăzută. Nu uita că responsabilitatea rambursării banilor trebuie să fie principala ta preocupare, fiindcă orice întârziere va fi generatoare de costuri suplimentare şi care va influenţa balanţă soldului de plată. Împrumută responsabil pentru a putea solicita şi beneficia de un nou credit rapid online data viitoare!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă