Anunțuri imobiliare în Constanța

Dacă dorești un domiciliu nou în constanța, poți intra pe pagina cu case de vanzare in Constanta pe Magazinuldecase și vei găsi 389 de anunțuri. Dacă vrei să vinzi o proprietate sau un teren în Constanța, poți intra pe același site și crește acest număr de 389. Pentru că Magazinul de Case pune în legătură vânzătorul cu cumpărătorul, vechiul cu noul proprietar, cel care închiriază cu chiriașul și astfel sare peste niște intermediari de tip agenții imobiliare, făcând tranzacțiile între cele două părți mai simple, mai ușoare și poate mai avantajoase financiar pentru amândouă.

casa de vanzare in constanta

Dar Lorena ne spune că pe aceeași pagină de oferte Constanta găsim și anunțuri de la diverse agenții imobiliare din România, selectate în permanență în funcție de feedback-ul primiut de la client. Cu atât mai bine! Mie îmi place foarte mult ideea unui site care să realizeze legătura dintre client și vânzător. Uber, cu aplicațiile lui online, erodează tot mai mult sistemul clasic de taximetrie, joburile online se pot practica acum de acasă, de ce n-ai putea găsi apartamente de vânzare Constanța, apartamente de închiriat Constanța și în general orice anunțuri imobiliare Constanța la un preț mult mai avantajos, fără să treci pe mâna diverșilor samsari din domeniu?

Pagina cu anunțuri imobiliare în Constanța are o interfață cât se poate de simplă. Poți afișa tranzacțiile de tip vânzare, închiriere, schimb sau toate. Poți exclude anunțurile imobiliare ce depășesc un anumit prag la preț. Evident, site-ul are și anunțuri din alte orașe și județe, Constanța fiind, la rândul lui, un filtru. Totuși, chiar și în cazul anunțurilor imobiliare din Constanța, deja filtrate, le poți sorta mai departe, după preț, cronologic (data postării unui anunț), după suprafață, numărul de camere, etc, crescător sau descrescător. Într-un cuvânt, interfața site-ului este simplă și ușoară, așa cum ar trebui să fie orice site de anunțuri imobiliare, Constanța sau indiferent. Și, cel mai frumos lucru, nu trebuie să stai la telefon cu oameni care n-ai niciun chef să vorbească cu tine sau, din contră, nu știu cum să te îmbrobodească mai tare. Citești site-ul când ai tu chef, inclusiv duminica, și iei legătura cu proprietarul, prin intermediul unui formular de contact de pe site.

Fie că ești în căutarea unui apartament de închiriat în Constanța, fie că vrei să cumperi o casă, îți doresc să îți găsești locuința de vis!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă