Cont avantajos pe Unibet

Am un verișor căruia îi plac pariurile sportive, cred că le mănâncă pe pâine la prânz, la micul dejun și la cină, și-mi pare rău că nu-i aici să-l fi pus pe el să scrie acest articol, pentru că mai devreme m-am uitat pe site-ul de pariuri al GSP (da, grupul GSP are un site de pariuri, în caz că erați în căutarea unuia mare și sigur, linkul urmează imediat) și vă zic sincer că lucrurile sunt destul de complexe, ca s-o spun așa. :) E un fel de fizică cuantică pentru mine. Dar am încercat să văd dacă și mai ales cum poate face un împătimit într-ale sportului (sau fotbalului) bani fără să miște o mână și un picior, valorificându-și exclusiv cunoștințele și pasiunea. Cei care aveți state vechi de plată în pariurile online puteți sări direct la ultimele două paragrafe; restul, follow me, please!

fotbal

În primul rând, pentru că există mai multe case de pariuri și sisteme de pariuri sportive online, astăzi vorbim despre pariuri Unibet. Sau, mai simplu, Unibet. Unibet este o agenție de pariuri sportive cu cifre rotunde: 10 milioane de clienți, 20 de ani de experiență, peste 100 de țări în care activează. De fapt, pe lângă pariurile sportive online, Unibet se mai ocupă și cazino, jocuri de bingo sau poker, toate accesibile internauților români. O astfel de agenție evident că are și aplicații pentru smartphone, ba chiar drept de difuziune live pe net a unor importante competiții sportive (din fotbal, baschet etc). Deci, sunt mari.

Ideea că sunt mari este importantă, în condițiile în care, din 2015, pariorii români au voie să joace doar pe site-urile acreditate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În caz contrar, amenzile sunt cuprinse între 5000 și 10000 de lei. După cum vă așteptați, Unibet este acreditată, și ca să joci în cadrul acestei agenții ai nevoie de un cont și de o primă depunere de minim 25 de lei, adică e lejer.

Și astfel am ajuns la esența articolului de față, și anume faptul că Pariori.ro ofera bonus la Unibet și îți explică în detaliu cum poți beneficia de acest bonus, care sunt pașii și ce trebuie să eviți. Nu știu dacă este valabil doar la înscrierea prin acest site, dar primul pariu Unibet de 150 de lei este fără risc, dacă pierdeți, primiți înapoi miza sub formă de bonus. În sfârșit, sunt acolo niște detalii la care trebuie să fiți atenți, suma trebuie rulată de 12 ori pe cote de 1.40, ca și alte promoții, le găsiți pe toate pe pariori.ro, explicate frumos.

Bine, un alt avantaj e că pe Pariori găsiți cu regularitate ponturi pentru pariurile sportive pe meciuri interesante sau biletul zilei, pe care le puteți folosi pentru a devansa calculele casei și pentru a câștiga sume mari de bani, dacă aveți și puțin noroc. Pentru mine domeniul este, după cum vă spuneam, arid, în plus sunt reticent la orice înseamnă pariu pe bani, așa că vă recomand să pariați responsabil, dar, dacă vreți să o faceți, cel puțin aveți câteva indicații despre niște site-uri și case serioase, nu țepari.

În rest, multă baftă și Hai Steaua!, sau cum era? :)

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă