Apartamente noi în București

Ești tânăr, proaspăt căsătorit, și te-ai mutat cu soția în capitală, pentru a-ți face un rost. Oraș mai mare, posibilități mai mari, dar și chiria pe măsură. Numai că, te gândești tu într-un moment de inspirație, de ce să plătești o chirie lunară la proprietar, când ai putea plăti o rată lunară la un apartament 2 camere, iar după terminarea ratei acesta să fie al tău? Așa că te apuci să cauți pe Google și în anunțurile de imobiliare apartament de vanzare bucurestivanzari apartamente 2 camere bucurestiapartamente 2 camere bucuresti și alte asemenea. Uită de toate aceste căutări! Ia-ți apartament 2 camere in Citta Rezidential Park Bucuresti și bucură-te de ce e mai bun!

Paragraful de mai sus sună a spot publicitar get-beget, dar conține un adevăr de necontestat, cu care bănuiesc că și tu vei fi de acord: în frumosul nostru Mic Paris, prețul unui apartament 2 camere (și al unui imobil în general, fie el casă sau orice) atinge niveluri exorbitante, sus, în stratosferă. Și vorbesc de un apartament cu 2 camere care este vechi, poate construit de pe vremea lui Ceaușescu. Sau de o casă care mai că stă să se dărâme. Frate, nu înțeleg, pe bune, cum de își imaginează bucureștenii că cutiile lor de chibrituri valorează cât un apartament cu două camere dintr-un complex rezidențial nou. Nici n-are rost să te uiți la prețurile de la un complex, practic, ori de unde vrei să cumperi, peste tot sunt prețuri uriașe, cei care dețin imobile vechi le vând ca și cum valoarea lor s-ar măsura la fel cu cea a unui vin: cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun!

În afară de prețul cvasi-egal sau comparabil, oricum nejustificat de mare pentru apartamentele cu 2 camere din București care sunt vechi, evident mai apare și dezavantajul "locației", acestea fiind situate în zone care sunt și ele vechi, populate deseori cu vârstnici, pensionari sau poate chiar aflate în cartiere rău famate. Fără să fiu lipsit de respect la adresa lor, ce tânăr și-ar dori să trăiască printre pensionari? Tocmai de aceea, un complex rezidențial este cu atât mai avantajos, oferindu-ți o locuință nouă, modernă, spațioasă, construită recent (deci care nu se dărâmă și nu trebuie modernizată peste 2 ani), din materiale de ultimă generație, dotată corespunzător și aflată într-o zonă în plină dezvoltare, populată de alți tineri și oameni frumoși, ca tine. Sau poate nu la fel de frumoși, toată lumea știe că noi suntem mai frumoși decât ceilalți! :)

Long story short, mie chiar îmi place ideea apartamentelor moderne la cheie, la același preț cu un apartament vechi și dărăpănat, lol. Aruncați un ochi peste complexul de la Citta, ca să vedeți ce înseamnă tehnologie modernă. Vă dau un singur pont: consum redus de energie! Văd pe site baie complet utilată, bucătărie închisă, lumină naturală ce pătrunde prin ferestre. Bine bine, mă veți întreba, deci nu te-ai informat decât pe site? Păi, recunosc, nu sunt bucureștean. Dar pe site există și o galerie de imagini și chiar un tur virtual al acestor apartamente cu 2 sau 3 camere din București, care vă introduce practic în ele și vă oferă experiența celui care le vizitează. Așa că vă puteți informa și voi.

Sau poate preferați un imobil cultural, cu vechime și urme încrustate de timp! :)

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă