Cinci avantaje ale unui televizor LG

La ora actuală există foarte multe mărci de televizoare, și toate sunt moderne, și toate sunt led, și multe dintre ele sunt smart. Așa că ce să alegi? Ei bine, eu unul consider că există câteva mărci solide (televizoare led lg, televizoare led philips etc) și câteva mărci mai șterse sau mai puțin cunoscute, care poate ar trebui evitate, având în vedere diferența mică de preț. În ce privește mărcile solide, toate sunt bune și pentru toate s-ar putea crea o listă de avantaje, în timp ce numărul de avantaje ale unui televizor no-name este mult mai mic. În rândurile de mai jos o să enumăr 5 motive care te pot face să optezi pentru un tv led lg, una dintre alegerile fericite:

televizoare pe perete

1. Inovație și experiență

LG este una dintre companiile cu state vechi de plată în domeniul electronicii, care a reușit să-și expună produsele în toată lumea, transformându-le în succese de piață. Dacă succesul s-ar datora doar prețului mic (iar produsul ar fi, de exemplu, prost), atunci el ar fi de scurtă durată, dar faptul că LG este un nume consacrat în domeniu, având o reputație de ani de zile, îți dă garanția că, atunci când vine vorba de televizoare lg, mergi la sigur.

2. Multitudinea de televizoare led lg

Să luăm un magazin online românesc care vinde televizoare led lg, cum ar fi evomag. Pe pagina https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED-TV/LG/  există peste 150 de tv lg afișate. În afară de flexibilitatea pe care ți-o oferă această gamă foarte bogată de tv led lg, prin faptul că poți alege acel televizor lg care se pliază cel mai bine nevoilor și bugetului tău, asta mai înseamnă și că producătorul (în cazul nostru lg) investește o mulțime de bani în cercetare, pentru a putea produce o gamă atât de diferențiată  de televizoare, iar ăsta e un alt garant al calității.

3. Ecranul cu tehnologie IPS

Poate ați observat că ecranele LCD sau LED (indiferent că vorbim de LG sau de altă marcă) au și niște dezavantaje față de cele clasice, butucănoase. Dacă nu setezi un monitor LED la rezoluția lui maximă, pixelii se vor vedea oarecum urâți (un timp ce monitorul analogic are pixeli perfecți indiferent de rezoluție). Iar la televizoare, cu cât privești mai din lateral (sau mai de sus/jos), cu atât culorile se văd mai șterse. Dacă la partea cu pixelii și rezoluția nu prea avem ce face, la partea cu unghiul de vizionare există mai multe tehnologii curente pentru ecranele LED, cea mai eficientă (și care totodată redă cele mai vii culori) fiind tehnologia IPS. Iar LG este unul dintre promotorii acestei tehnologii, pe care o regăsim în televizoarele led lg. Așadar, aceste televizoare vor avea cele mai largi unghiuri de vizionare din clasa ledurilor.

4. Tehnologia smart

Noile televizoare led de la LG vin cu posibilitatea conectării la internet, a redării automate a unor filme stocate pe suport extern (pe care îl poți conecta prin USB la televizor) și chiar cu un spațiu intern de câțiva GB, pe care poți înregistra diverse filme sau emisiuni. Și, chiar dacă tehnologia smart n-a reușit să trezească interesul spectatorului de televiziune clasic, poate și datorită faptului că apropie televizorul de un calculator, faptul că ai niște opțiuni în plus la dispoziție nu poate fi decât un lucru pozitiv în cazul utilizatorului cu afinități tehnice sau care se pricepe la internet și IT.

5. Prețul

Te-ai aștepta ca, date fiind toate aceste avantaje, televizoarele led lg să fie enorm de scumpe. Cireașa de pe tort este că pe evomag prețurile acestor televizoare sunt mai mult decât accesibile, făcându-le comparabile cu televizoarele produse de firme dubioase sau mai puțin cunoscute. Sigur, există și televizoare lg cu preț mare, dar dacă nu vrei să-ți iei unul cât peretele, deci pentru un tv simplu, sau monitor, poți obține cam ce se găsește mai bun și mai fiabil pe piață la un preț absolut decent.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă