Credit de nevoi personale

Împrumută-te rapid și ușor! Cam așa ar putea arăta titlul unui spot publicitar pe tema unor credite de nevoi personale, right? Un spot care să te convingă să iei niște bani împrumut de la o anumită bancă și nu de la alta. Evident, spotul va fi gândit astfel încât să te seducă și să vină în avantajul băncii, nu al tău. De fapt, cel mai bine pentru un client ar fi să evite astfel de spoturi sau să nu dea curs mesajelor din ele. Și totuși, uneori avem nevoie urgentă de niște bani, așa că soluția unui credit nevoi personale devine brusc foarte atractivă. Ei bine, sfatul meu este ca în acest caz încercați să luați acest împrumut nevoi personale de la alte instituții decât băncile! Cum ar fi, de exemplu, un imprumut nevoi personale de la Extra Simplu.

bani

La ora actuală există o mulțime de firme ce pot finanța un salariat obișnuit și care nu sunt bănci! Aceste firme și instituții funcționează toate în baza legii IFN-urilor (Instituțiilor Financiare Nebancare), printre care se numără, de exemplu, și casele de schimburi valutare. Haideți să mergem pe site-ul Extra Simplu, menționat în paragraful anterior, și să realizăm o scurtă comparație cu o bancă.

În primul rând, la o bancă trebuie să vorbești cu un consilier pentru credite, care va decide dacă îți va acorda un împrumut sau un credit de nevoi personale și în cuantumul cărei valori. Pentru asta, trebuie să-i prezinți, cred, o mulțime de acte, cum ar fi adeverința de salariat, din care să rezulte că ai un venit stabil și sigur, astfel încât poți returna banii împrumutați. Sumele acordate pot fi uneori destul de mari, dar dobânzile sunt pe măsură și asta te poate face să depinzi de venitul tău zeci de ani, până când îți plătești integral datoria. La sfârșitul acestor ani ai ajuns deseori să plătești poate aproape dublu față de cât ai împrumutat. Colac peste pupăză, banca îți cere uneori pentru astfel de împrumuturi unul sau doi giranți. Ori trebuie să pui garanție casa sau altceva. Vedeți de ce împrumuturile bancare nu sunt o idee atât de bună?

ExtraSimplu.ro este creată în jurul unei idei puțin diferite. Aici nu ți se acordă împrumuturi colosale: poți primi un credit de nevoi personale cuprins între 200 și 2000 de lei. Pe de altă parte, banii trebuie restituiți în maxim 45 de zile (75 de zile la primul credit, dacă acesta este sub 500 de lei), iar dobânda pe zi este fixă. Nu te mai păcălește dobânda variabilă a băncii, care pornește de la un prag și ajunge, peste un an sau doi, la cu totul alt prag. Conform informațiilor de pe site, pe ExtraSimplu comisionaele sunt zero, dobânda este fixă și toate informațiile la vedere. Dar cireașa de pe tort este faptul că pentru a beneficia de un împrumut nevoi personale, tot ce îți trebuie sunt o copie după buletin și una după extrasul de cont! Aceste copii pot fi trimise online, iar banii îți vor fi virați, spun ei, chiar a doua zi în contul tău! Simplu, ușor, rapid.

Practic, ideea apelării la astfel de instituții devine viabilă în situația în care ai nevoie urgentă de un împrumut pentru o scrută perioadă de timp. De exemplu, un împrumut până la salariu. Și de câte ori nu trecem prin astfel de situații? O spitalizare nefericită, o ocazie unică de a cumpăra produsul dorit la jumătate prețul, o cheltuială neașteptată etc, care ne prinde fără bani. Știm că vom lua salariul peste două săptămâni, dar noi avem nevoie de bani acum, așa că începem să alergăm după bani. Ei bine, iată o metodă de a face rost de ei într-un mod foarte simplu, chiar 100% online, în acest caz.

În concluzie, evident că nu recomand nimănui să se lege la cap dacă nu-l doare, întotdeauna e preferabil să nu ai datorii, dar dacă ești într-una din situațiile descrise mai sus, apelarea la o astfel de instituție îți poate oferi o gură de aer nesperată fără să te îndatoreze pe viață. Din punctul meu de vedere, poate fi o soluție superioară apelării la o bancă. Totuși, folosiți-o cu înțelepciune, doar dacă este cu adevărat necesară!

4 comentarii

Patricia James la 15 iulie 2017, 00:30

Căutați un creditor autentic de împrumut ?. Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Nu te uita mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de trecut. Împrumuturile acordate persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim o asistență fiabilă și utilă și dorim să oferim împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Patriciajames205 @ gmail.com / elizabethandy95@gmail.com) Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de împrumut și să reveniți la mine acum, deoarece acesta este primul pas în obținerea unui împrumut de la această companie

DATE APLICABILE

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția actuală în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma împrumutului necesară:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri

ACCESS LOANS la 14 septembrie 2017, 02:21

"BINE ATI VENIT LA FIRMA DE ÎMPRUMUT A ACCESULUI"
Bună ziua Domnule / doamnă: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă finanța afacerea sau în orice scop? Suntem autorizați, licențiați și licențiați internațional, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "ACCESS LOAN FIRM" ne puteți contacta prin: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

Suntem un creditor de împrumut privat de la "ACCESS LOAN FIRM", care oferă oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Suntem un creditor serios care împrumută oportunități de împrumut pentru cei care au nevoie de împrumut și nu avem nevoie de înșelătorii să fugă cu banii noștri, pentru că am avut o mulțime de experiență în trecut Și chiar acum am revenit pentru oameni serioși care au nevoie de împrumut și de ședere Țineți-vă credincioși angajamentelor voastre.

Împrumut Factory oferim împrumuturi pentru Firmele de afaceri rata dobânzii de 1,5%.

Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

1. Împrumut personal
2. Împrumut de afaceri
3. Imprumut de investitii
4. Împrumutul pentru locuințe, etc.

Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi prin: (accessloansfirm@gmail.com)

Obțineți aprobarea dvs. instant de împrumut în termen de o oră aici, în "ACCESS LOAN FIRM" Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine.
Toate cele bune

ACCESS LOANS la 14 septembrie 2017, 02:21

Numele meu este doamna Ruth Edwin, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâta datorii, eram atât de confuz și de frustrat de cum
Să citim datoriile imense. Într-o zi, trecând prin Internet, am dat peste o mărturie (doamna Ayu Ahmed) despre cum doamna Mary William ia ajutat cu un împrumut. Așa că am solicitat un împrumut de 50.000 de euro, cu o perioadă de 5 ani de la Companie prin poștă (marywilliam902@gmail.com)
Când am aplicat împrumutul, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că dacă am primit împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză
Mai puțin de 24 de ore, împrumutul meu a fost acordat la o rată a dobânzii de 2%. Acum am pus datoria soțului meu și am început o viață nouă și o afacere de-a mea
proprie. Tocmai mi-am făcut jurămintele.
Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, Dacă sunteți interesat, puteți contacta mama bună pe e-mailul ei. (Marywilliam902@gmail.com)

VA MULTUMESC TUTUROR

klay thompson la 22 septembrie 2017, 19:41

Aplicați pentru împrumut un mod rapid și convenabil de plată a facturilor și reluarea finanțării proiectului dvs. cu cea mai ieftină rată a dobânzii de 3% pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul are nevoie de o ofertă de împrumut minimul nostru este de 1.000.00 alegerea împrumutului de bani, sunt o înregistrare certificată și creditorii Legit, ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat de. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut deoarece termenii și condițiile împrumuturilor și suma împrumutului vă vor fi transferate. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă