De unde să-ți iei un smartphone ieftin

Știai că gama Galaxy de la Samsung cuprinde și modelele A, C sau J? Probabil că nu, deoarece toată lumea știe de Samsung Galaxy S, când zici telefoane mobile Samsung te gândești la S6, S7 sau S8. Iar un Samsung Galaxy S7 costă peste 2500 de lei. Totuși, există și variante mai ieftine, adică la prețuri mai mici. O listă cu preturi la telefoane mobile Samsung îți arată că acestea încep de la 650 de lei, ceea ce, ținând cont de faptul că un smartphone este un minicalculator cu multe nuclee și tot felul de aplicații, plus GPS, plus telefon, plus jocuri, plus filme, plus cameră foto-video etc etc, este foarte puțin.

telefon mobil Samsung

De ce să optezi pentru un Samsung mai ieftin? te-ai putea întreba. Din câteva motive foarte simple:

  • Evident, primul motiv este prețul, care în cazul unui Galaxy A, J sau C este mai mic decât al unui Galaxy S.
  • Telefoanele mobile Samsung funcționează cu cel mai popular sistem de operare din lume, Android.
  • Sunt telefoane făcute în aceleași fabrici și cu aceleași piese pe care le găsești în Galaxy S7 sau S8, adică nu sunt chinezării.
  • Sunt produse de o firmă uriașă, care le va asigura actualizările și suportul necesar.

Până acum eu cred că mi-am cumpărat un singur telefon mobil în viața mea, și nu era inteligent. Apoi am tot primit. De la job, de la sora mea, de la providerul de net (și telefonie mobilă). Dar dacă ar fi să cumpăr un telefon mobil Samsung, mai degrabă l-aș lua de la F64 decât de la alt magazin, și același lucru ți-l recomand și ție. De ce? Pentru că:

  • Pe F64 rulează constant diverse promoții și oferte, fiind absolut normal să găsești reduceri de sute de lei, iar aceste reduceri variază (deci, dacă vei urmări lista lor, vei putea găsi la un moment dat produsul favorit la un preț promoțional). Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, viziteaza site-ul f64.ro unde o să vezi la fiecare produs graficul cu prețurile din ultimele 3 luni și reducerea aferentă, dacă există.
  • Aud din toate părțile că cei de la F64 sunt foarte atenți cu clienții și oferă consiliere de excepție gratuită și suport ulterior, deci că sunt niște băieți de nota 10.
  • F64 îți oferă puncte de fidelitate pentru fiecare lucru cumpărat de la ei. Și nu strică niciodată să ai niște puncte de fidelitate pe cel mai cunoscut magazin de camere foto din România, că nu se știe când vei dori să-ți cumperi un DSLR sau un obiectiv nou (sau second hand).

În concluzie, indiferent că vrei un Samsung Galaxy S7 sau un smarphone la un preț mai mic, F64 poate fi o soluție neașteptată, peste care ai fi tentat să sari (sau la care nici măcar nu te-ai gândit) dar care ți-ar putea oferi mai multe avantaje decât magazinul de telefoane de pe strada unde locuiești. Mai ales că, acum cu internetul, chestia cu transportul a cam dispărut, se ocupă furnizorul de toate, prin curierat rapid, primești coletul acasă.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă