Mașini de gătit și friteuze profesionale

Cu câțiva ani în urmă, am auzit de un tip care i-a cerut unei cunoștințe comune să-i facă rost de un motor Bosch pe care voia să și-l monteze la un mixer. :) Adică voia să-și facă un mixer super-rezistent și fiabil, cu motor de bormașină, gen. Cunoștința respectivă, care era amic cu el, a zis că-i face rost, dar la un preț pe care celălalt n-a fost dispus să-l plătească. De ce am făcut această introducere? Pentru că în rândurile următoare vă voi prezenta niște friteuze profesionale și mașini de gătit de la Contigrup. Și dacă aș mai fi în legătură cu tipul respectiv, i-aș zice să și le cumpere pentru bucătăria de acasă, deoarece îi vor economisi uleiul și vor ține mult peste un aragaz obișnuit. :)

masina de gatit

Dincolo de glumă, friteuzele de pe site-ul contigrup.ro sunt profesionale și se adresează în primul rând localurilor, restaurantelor, cantinelor, autoservirilor, fast-food-urilor și în general bucătăriilor de top care servesc mulți clienți într-un interval scurt de timp. Putem opta, dintre cele 79 de friteuze profesionale, pentru una electrică sau pe gaz, pentru una de banc, simplă, dublă, cu sau fără dulap închis ori suport etc. La 79 de modele pe linii de la 900 la 1100, imposibil să nu găsești friteuza potrivită pentru magazinul sau bucătăria ta. Și pentru că totuși sunt multe, cei de la Contigrup oferă consultanță la cumpărare, adică îți spun care ar fi mai adecvată pentru necesitățile tale.

Iar dacă 79 vi se pare un număr mare, lista cu masini de gatit de pe site conține nu mai puțin de 157 de produse din această categorie! Cum de sunt așa de multe? Practic, cei de la Contigrup se ocupă exclusiv cu echipamente Horeca, lucru în care au peste 16 ani de experiență, așa că între timp au reușit să-și facă contracte avantajoase și să importe produse de vârf, ceea ce-i face să se laude cu calitatea incontestabișă pe care o oferă. În cazul mașinilor de gătit, putem alege între cele cu ochiuri, arzătoare sau plite, dar desigur că există modele care au atât ochiuri cât și plite și chiar unul sau două cuptoare, ele pretându-se la gătirea unor feluri multiple de mâncare.

Legat de calitate, nu sunt un as în domeniul bucătăriei, dar îmi pot da seama când un material este sau nu rezistent. Iar la materiale văd inox, ceramică, plăci radiante din fontă (cu dispozitiv împotriva supra-încălzirii) etc. La funcționalități, amintesc valvele de siguranță, sistemele de stabilizare a flăcării, termocuplele, topul presat etanș, și nu m-am uitat decât la câteva mașini de gătit de pe prima pagină.

Contează de unde îți iei friteuza sau mașina de gătit? Eu zic că da. În primul rând, pentru igiena alimentelor preparate și a actului gătirii în general. În al doilea rând, pentru economia de ulei și de energie electrică sau gaz. Apoi, pentru timpul cât te va ține această friteuză sau mașină de gătit. În sfârșit, pentru durata preparării unui fel de mâncare (gătește lent sau rapid?), capacitate (câte porții odată) și alte funcționalități specifice. Așadar, dacă vreți să vă deschideți un fast-food și sunteți în căutare de echipamente horeca pentru el, sau dacă mașina de gătit nu vă mai satisface și doriți s-o înlocuiți cu una mai performantă, aruncați un ochi și pe acest site, care numai cu asta se ocupă, din 2000.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă