Piatra unghiulară a unei bucătării perfecte

Fiecare poveste are un erou. Fiecare film are un personaj central. Fiecare piesă de teatru are o intrigă și fiecare județ are un municipiu. În mod analogic, am putea spune că fiecare cameră din locuința noastră are o parte de mobilier pe care o putem considera de importanță capitală și pe care o putem ridica la rangul de mobilă principală pentru acel tip de cameră. Mobila care dă noblețe camerei și pe care o remarci prima dată când intri acolo. Și, dacă pentru un dormitor această piesă de mobilier este patul, rolul este preluat, în cazul unei bucătării, de masă.

masa cyryl

Mese și scaune din lemn, mese clasice sau scaune moderne. Indiferent de material și construcție, principala piesă de mobilier pe care o remarcăm când intrăm în bucătăria cuiva o reprezintă cuplul de mese și scaune, sau masa și scaunele din acea bucătărie. În articolul de astăzi o să vă fac cunoștință cu un magazin online care vinde, printre altele, mese si scaune foarte frumoase.

masa rubens

Site-ul kalenda.ro, spre care vă duce linkul anterior, se ocupă de mobilă. Pagina indicată de mine nu o să vă ofere cele mai ieftine mese și scaune pe care ați avut ocazia să le vedeți vreodată, mai ales că, la multe produse, masa se vinde separat de scaunele afișate acolo. În compensație, ele sunt superbe. Vă pun la dispoziție trei imagini. Prima înfățișează o masă Cyryl, din sticlă, cu un singur picior, central, din oțel cromat. A doua este o masă Rubens, extrem de elegantă, tot din sticlă, cu patru picioare negre, care merge de minune cu niște scaune cu spătar, tot negre. În fine, a treia masă, Ulster, este dreptunghiulară și are picioarele din oțel vopsit.

masa ulster

Sper că veți fi de acord cu mine că toate mesele din aceste imagini sunt absolut mirifice. Totuși, ele sunt cele mai ieftine mese de pe site-ul kalenda.ro! Prețul este în jur de 300 de lei. Mai țineți minte cum, imediat după revoluție, ne uitam gură-cască în reviste de tip Neckermann la cum arată camerele hotelurilor sau locuințelor din străinătate? Cu câteva sute de lei, prețul unor mese lemn frumoase sau mese și scaune asemenea celor de mai sus, și cu câteva sfaturi simple disponibile gratuit pe net, putem obține o transformare a bucătăriei noastre într-o încăpere demnă de o astfel de revistă.

Pentru că, până la urmă, masa este piesa de rezistență a oricărei bucătării.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă