Probleme cu părul? Consultă specialiștii

Până acum aveam impresia că eventualele șampoane sau soluții de tratat părul sunt niște lucruri care, dacă nu te ajută, cel puțin nu pot nici să îți facă rău. Adică ce rău ți-ar putea face un tratament de îmbogățire a podoabei capilare? Asta până mai devreme. Când, studiind puțin paginile site-ului rekze.ro, un magazin online cu produse pentru cresterea parului rapida, am găsit următoarele afirmații:

Produsele Rekze Laboratories nu conțin chimicale dure acest lucru făcându-le de preferat într-un tratament pentru prevenirea căderii părului.

par lung

Știți ce ne spune citatul ăsta? Ne spune că există riscul ca, atunci când cumpărăm o soluție de aplicat pe scalp de la un magazin oarecare, ea să conțină anumite chimicale care să aibă efecte toxice, nefaste asupra noastră. Așadar, trebuie să avem grijă de unde ne cumpărăm produsele de tratare a părului și să le selectăm pe acelea care sunt cât mai naturale, cât mai bune, fără efecte secundare. Acest imperativ devine și mai necesar în cazul în care facem cumpărăturile pe net, deoarece oricine poate să-și deschidă un site, așadar noi, ca cumpărători, nu avem garanția că în spatele site-ului pe care am intrat se află un magazin real, serios, cu produse de calitate și nu un țepar.

M-am uitat puțin și la alte lucruri de pe site. În cazul acesta, Rezeke pare un brand solid. Pe site este menționat că laboratoarele lor au apariții în presa internațională: Marie Claire, Cosmopolitan, Bazar etc. Eu am căutat numele lor pe net, pe Google. Există circa 30.000 de menționări sau rezultate, inclusiv pe Click, iar brandul apare și pe Emag. Au și site pe .com, și pagină pe facebook. Deci, dacă aș fi cumpărat ceva de la ei, produse pentru păr, mă gândesc că aș fi nimerit bine.

Dar câtă lume face o astfel de analiză a magazinelor online pe care intră, înainte de a plasa o comandă? Câți dintre noi se interesează măcar la un nivel minimal despre produsele pe care le comandă? Concluzia aici este una singură: pe net există din ce în ce mai multe site-uri. Dacă vreți să cumpărați un produs oarecare, interesați-vă cu privire la magazinul pe care ați intrat, la produsul dorit și țineți cont de sfaturile specialiștilor.

Chiar și în domenii relativ simple, la prima vedere fără riscuri, cum este cel al produselor pentru neutralizarea căderii părului la bărbați sau femei.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă