Cât costă niște anvelope de iarnă?

Una dintre reticențele românului este să cumpere un produs de calitate dar care îl costă ceva în plus. Acum, că a venit iarna, putem vedea pe șoselele patriei o mulțime de mașini care circulă fără anvelope de iarnă, de parcă am fi în plin august. Oare chiar atât de dificilă să fie trecerea la niște anvelope de sezon? Cât costă, de exemplu, niște anvelope de iarnă 195 65 r15? Pentru a răspunde la această întrebare, vă invit să facem o tură virtuală pe paginile site-ului premiumanvelope.ro.

mercedes iarna

După cum îi zice și numele, magazinul care are acest site este unul de profil. Nu vinde doar anvelope de iarnă 195 65 r15, ci anvelope de toate tipurile, formele și mărimile, pentru toate tipurile de mașini, și o face din 2005. Ca o paranteză, în general, când vrei să cumperi un produs, ieși mai ieftin (sau găsești ceva mai de calitate) dacă apelezi la un magazin specializat decât la unul generalist, pentru că magazinul de nișă își cunoaște mai bine domeniul, furnizorii, competiția, legislația, are o experiență și o expertiză mai bogată și poate aduce chiar articole premium la prețuri avantajose.

Pe pagina cu Anvelope iarna 195 65 r15 oferite de PremiumAnvelope, prețurile încep de la 155 de lei. Mă gândesc că-i destul de bine, având în vedere că discutăm de cauciucuri iarna 195 65 r15. Altfel, cele mai ieftine anvelope de iarnă de la ei costă puțin peste 100 de lei. Tot de pe site aflăm că la comandarea a 4 anvelope, transportul se asigură gratuit, peste tot în țară. Dacă nu, te mai costă câțiva zeci de lei (maxim) acest transport, mă aștept undeva la 15-30 de lei în total. Poți plăti online, cu cardul, sau poți plăti ramburs, în momentul în care curierul ajunge cu pachetul la tine acasă. Iar de faptul că poți opta pentru o grămadă de producători de anvelope, nici nu mai discut.

Deci nu te costă foarte mult, și nici măcar nu trebuie să mergi tu să le cauți la magazin, să te deplasezi efectiv. Le poți comanda de acasă, de la calculator. În schimb, cât te costă ignoranța și indolența, în cazul în care nu îți cumperi cauciucuri iarnă 195 65 r15, deși știi că ai nevoie de ele, circuli cu mașina și drumurile sunt înzăpezite? În unele cazuri, te poate costa chiar viața. Iar dacă faci un accident în care ai norocul să nu rănești pe nimeni, cel puțin te costă o grămadă de bani să-ți repari mașina.

Da, știu că accidente se pot produce oricum. Da, știu că ușor am exagerat, prezentând datele problemei ca și cum dacă nu v-ați cumpăra anvelope de iarnă, gata, mâine ați intra într-un pom. Dar adevărul este că nu sunt foarte scumpe, cumpărarea lor prelungește durata de viață a anvelopelor vechi, de vară, iar în unele cazuri pur și simplu nu puteți ieși la deal fără ele. Și atunci, ca șofer responsabil, de ce să nu vi le cumpărați?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă