Costume și uniforme medicale online

Se spune că românii au printre cele mai mari viteze din lume la internet. Dacă tot putem naviga atât de rapid pe diverse site-uri, de ce să nu folosim asta, cumpărând cele necesare online? Într-adevăr, sfârșitul anului 2016 ne găsește într-o situație mult mai bună decât acum 4-5 ani, iar deja o marte parte din români își fac cumpărăturile și își plătesc facturile pe net. Ca urmare, au apărut o serie de magazine online în toate domeniile, cu produse interesante, de nișă, și prețuri atractive. Astăzi vă prezint un magazin cu uniforme medicale, produse în România și comercializate sub marca Missena.

costum ciclam

Dispo Trading este o firmă cu experiență, care oferă clienților ei articole de unică folosință, uniforme de lucru și echipamente de protecție. În aceste categorii intră, de exemplu: mănuși de unică folosință, halate de unică folosință, fie pentru domeniul medical, fie pentru cel alimentar, măști chirurgicale, botoși, cotiere, care sunt importate, dar și echipamente de protecție și de lucru pentru diverse domenii, costume medicale, uniforme medicale sau alimentare, salopete etc, produse în România, sub marcă proprie, înregistrată la OSIM. Deși vorbim de nișa echipamentelor de protecție și a uniformelor medicale, gama produselor este foarte bogată. De exemplu, numai la mănuși avem următoarele subcategorii: mănuși din latex, din vinil, mănuși CPE, mănuși TPE, din polietilenă, chirurgicale, pudrate etc.

Gama variată de Echipamente de Protecție  Dispotrading nu este singurul avantaj. Astfel, revenind la uniformele medicale, un costum medical costă de ordinul câtorva zeci de lei. O fustă de tercot pentru personalul feminin al unui spital costă 21 de lei, un pantalon de lucru universal 32 de lei iar un halat circa 30-40 de lei. Costumul ciclam din imaginea de mai sus, universal, costă 59 de lei. Din păcate prețurile afișate pe site nu conțin TVA, ceea ce e păcat, având în vedere că magazinul se adresează și cumpărătorilor finali. Totuși, inconvenientul este minor, dacă ne gândim că au prețuri de producător.

Comenzile se pot plasa online, direct pe site, sau telefonic. Coletul se primește la voi acasă, în maxim 48 de ore dacă produsele se află pe stoc. La comenzi mai mari de 250 de lei (în București) sau 1000 de lei (în provincie), transportul este gratuit, exceptând eventualii kilometri suplimentari făcuți de firma de curierat (dacă aceasta nu are punct de lucru în localitatea dvs). În concluzie, un site util celor care vor să-și cumpere rapid și ieftin niște costume medicale, uniforme medicale sau chiar echipamente de protecție oarecare.

Pe final, vă mai spun că, spre deosebire de alte magazine online, site-ul Dispotrading are o structură foarte simplă și clară, este ușor de navigat iar sus are un meniu cu Promoții, pe care îl puteți accesa din când în când pentru a fi la curent cu ultimele reduceri.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă