Blogger și-a schimbat interfața

După câteva tatonări și mici modificări, Blogger a trecut la o nouă interfață sau prezentare a panoului de control pentru bloguri. Dacă aveți un blog pe această platformă, ați putut deja remarca că noua interfață arată ca în imaginea următoare:

interfata blogger

Practic, s-a renunțat la listarea tuturor blogurilor, unul sub altul, cum era înainte (mă refer la situația în care aveai mai multe bloguri). Acum interfața se deschide automat la blogul pe care ai postat ultima dată. Sus în stânga scrie numele blogului curent (în cazul de față Geek). Dacă dai click pe acest nume, poți alege un alt blog. Lista de lectură ce conține eventualele bloguri pe care le urmărești (reading list) a fost și ea înglobată în acest panou minimalist, în partea din stânga-jos (nu se vede în poză). Aspecul este stilat, s-a trecut la utilizarea culorii verde.

Nu văd nicio opțiune de a accesa direct blogul (ca cititor) când ești în editorul de articole. Această opțiune apare doar în panoul principal, sub numele blogului.

De asemenea, cel puțin până acum, nu am mai observat duplicarea articolelor vechi (cu adăugarea unei copii în draft) când le editezi. Deci se pare că acest upgrade a corectat și eroarea respectivă, destul de sâcâitoare, dacă nu cumva eroarea a apărut tocmai din cauza pregătirilor pentru acest upgrade. :)



0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă