Apartamente cu trei camere în Brașov

Din capul locului menționez că nu sunt brașovean. Totuși, dacă sunteți în căutare de apartamente 3 camere în acest oraș, știu că există dezvoltatori proiecte imobiliare Brasov care vă pot pune la dispoziție locuința mult-visată. Cel puțin asta promit cei de la Isaran: apartament cu 3 camere de vânzare în Brașov la preț competitiv, exprimat pe metru pătrat util.

isaran - brasov

Ideea cu exprimarea prețului pe metrul pătrat și nu pe apartament este de fapt o chestie bună, pentru că îți asigură un preț unic. Cică peste tot în lume dezvoltatorii serioși de proiecte imobiliare oferă prețul pe suprafața utilă. Ce înseamnă asta, concret? Că există o unică scară a prețului, indiferent de apartament și restul condițiilor. Pe de o parte, nu ești taxat mai mult (păstrând scara de proporții) la un apartament cu o cameră sau cu două, față de unul cu trei. Pe de alta, nu plătești mai mult dacă faci rate prin bancă decât atunci când pui banii jos. Acestea sunt doar niște exemple, ați prins ideea.

Dezvoltatorii de Proiecte Imobiliare Brașov - Isaran Residence au o listă cu 25 de avantaje ale prezenților și viitorilor locatari. Nu o să le trec aici dar menționez totuși unul care mi se pare foarte important, și anume că prețul este mic, atât de mic (datorită și sistemului onest de evaluare, pe metru pătrat) încât - zic ei - rata la bancă iese mult mai mică decât plata unei chirii. Dacă se probează atunci e o chestie super-tare, că plătești ca la o chirie sau mai puțin, dar la final rămâi cu apartamentul.

E cam ciudat să promovezi sau să prezinți niște apartamente cu 3 camere pe blog. Mai mult, apartamente cu 3 camere în Brașov, adică într-un oraș anume, o parte din cititori nu vor fi interesați, cei care vor fi își vor alege aparamentul la fața locului, că nu-i ca la un magazin de haine, scrii pe Google prețuri Apartamente 3 camere și comanzi online produsul dorit. Iar tu, ca blogger, poate nu locuiești acolo. Așa că am dat o raită pe net, să văd ce mai zice lumea despre Isaran.

La aproape doi ani de la primele articole văzute de mine pe tema, nu prea am găsit plângeri. Tot ce poate fi numit plângere sau dezavantaj este la modul general, despre cam toate aceste complexe imobiliare, respectiv faptul că unele sunt îngrămădite, nu au locuri de joacă, parcuri sau spații verzi. Dacă asta esingura problemă atunci e bine, pentru că amplasarea o s-o vedeți singuri la fața locului, evident.

Am găsit și un topic pe softpedia, cu peste 200 de pagini, creat de cei care locuiesc acolo. În doi ani și 200 de pagini, din nou, m-am uitat spre final și singurele nemulțumiri erau legate de nesimțirea vecinilor care parchează uneori aiurea. Dar blocurile înțeleg că sunt dotate cu parcări subterane și supraterane (care trebuie cumpărate). Deci impresia generală ar fi una bună, nu există critici, scandaluri, probleme, sau nu au apărut prin media, ori eu n-am găsit chestii negative despre ei pe net.

Așa că, dacă locuiți în Brașov sau vreți să vă mutați acolo, într-un apartament cu 3 camere, Isaran poate fi soluția mult-căutată. Mie chiar îmi pare rău că nu prea sunt astfel de dezvoltatori și în orășelul meu de provincie. Dar asta e, Brașovu-i Brașov, oraș mare.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă