O idee pentru cadouri business de sărbători

Vin sărbătorile, e adevărat că mai sunt două luni dar ce-s două luni, vor trece repede și tu te vei gândi ce cadouri să le oferi angajaților tăi, sau partenerilor tăi de afaceri, sau șefilor de instituții cu care colaborezi fructuos. Dacă să le cumperi ceva scump, sau ceva ieftin, și de unde, dacă să le ambalezi în niște cosuri corporate sau cutii personalizate, care și ele trebuie cumpărate de undeva, dar ce înseamnă scump și ieftin și cum să faci ca să ieși cât mai bine (din punctul lor de vedere) și cât mai avantajos la buzunar pentru tine?

Sarcina nu e tocmai ușoară, deoarece ai de cumpărat ciocolata dintr-o parte, băutura din alta, coșurile dintr-un magazin separat, și așa mai departe, după care plătitul, primirea coletelor, ambalatul, și poate îți scapă ceva, și suntem în Ajunul Crăciunului. Dacă rândurile anterioare îți trezesc amintiri neplăcute, atunci nu te mai gândi, deoarece există posibilități de a delega toate aceste sarcini unei firme specializate, care îți va prezenta niște coșuri cadouri pe gustul tău. O astfel de firmă este Debonaire.

cos cadou corporate de craciun

Cei de la Debonaire.ro au redefinit ideea de cadouri business, deoarece se ocupă ei de tot: aduc vinul de unde e mai bun și avantajos, cafeaua de la un furnizor ok etc, le ambalează în coșulețe frumoase și ți le livrează la un preț decent. Bine, eu n-am făcut comparații, dar spre exemplu pachetul din imagine conține așa: o sticlă de 750 ml cu vin roșu DOCG Chianti Cantine di Ora Italia, o cutie de 500 gr de unt cu Panettone 100% cu stafide și coajă confiată de portocală, ambalat și decorat manual, praline de ciocolată neagră cu lichior de cireșe Boeri Milano Zaini (145 gr), fursecuri tradiționale englezești cu unt și bucăți de ciocolată albă Luxury Velvet Farmhouse (150 gr), dulceață de smochine Prunotto Italia (110 gr), specialitate artizanală de nougat moale cu migdale și bucăți de zmeură Moon Sensation Sogni di Zucchero (100 gr), toate servite într-un coș împletit cu mânere din lemn și folie profesională pentru ambalare.

Nu știu voi, dar eu am o ușoară senzație că niște coșuri cu cadouri de tipul celui descris mai sus se adresează unui public select și pretențios. Cu alte cuvinte, e vorba de cadouri corporate de lux. Cât să coste, oare, atunci? Pachetul de mai sus, de exemplu, este 100 de lei. Habar n-am cât ar costa numai vinul respectiv și unde anume l-ai putea găsi. După care dulceața de smochine și tot restul.

Mie îmi place ideea: preiau ei sarcina alegerii produselor și îți pot oferi niște prețuri bune. Apoi, nu riști să te faci de cacao cu un cadou de prost gust, poți selecta pachetul dorit (sunt și mai ieftine, evident) iar pachetele nu sunt bătute în cuie, le poți aduce modificări, Debonaire oferind și posibilitatea unor cadouri corporate personalizate.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă