Cum ajungi de la Tecuci la Otopeni

Ghidul sau tutorialul de față nu are nimic de-a face cu tehnologia ci cu transportul și s-ar putea foarte bine intitula „Cum parcurgi distanța Tecuci-Otopeni în mod optim”. În cazul de față, voi lua în considerare două situații.

curse transfero

Primul caz sau situație este cea obișnuită: te urci în tren și te deplasezi până la Gara de Nord. După care iei un taxi până la aeroport. Problemele acestui algoritm de deplasare sunt destul de serioase. În primul rând timpul. Îți ia ceva timp să faci un transport până la gară, apoi până în București, știind că trenurile deseori întârzie, apoi de acolo să schimbi un taxi. A doua problemă este costul. Te costă cel puțin biletul trenului plus transportul cu taxiul, care-i evident destul de scump. A treia problemă o constituie posibilii țepari dezhizați sub masca unot taximetriști, care așteaptă provincialul naiv, pentru a-i oferi servicii de proastă calitate la prețuri umflate. Iar cea mai mare problemă este că la întoarcere e la fel, și ai de parcurs aceiași pași.

Al doilea caz este să apelezi la serviciile oferite de transfero.ro, prin care ajungi de la Tecuci la Otopeni într-un singur pas: îți iei bilet online și te urci în autocarul lor, care te lasă, după 3 ore și jumătate, direct la aeroport. Adio schimbarea mijlocului de transport, adio prețuri umflate (cum vă sună 10 lei ca preț?), adio țepari, adio condiții proaste. Înapoi refaci același traseu, tot prin Transfero.

Autocarele lor nu funcționează doar pe ruta Tecuci - Otopeni. Iar ideea unei firme de transport care să facă legătura direct cu avionul, sau cu aeroportul, este foarte bună și comodă pentru călători, cu atât mai mult cu cât se probează că prețurile sunt decente iar confortul mărit. Din fericire, iată, o astfel de firmă există deja, conectând diverse puncte ale țării cu Otopeniul sau cu aeroportul din Cluj. Transfero utilizează în acest sens peste 80 de autovehicule moderne de diferite capacități, microbuze simple sau autocare încăpătoare, pentru transportul rapid și elegant al clienților săi.

Din păcate, nu toate orașele (și aeroporturile) au la ora actuală acoperire. Așa că ceea ce este valabil pentru Tecuci - Otopeni s-ar putea să nu fie valabil și pentru orașul tău.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă