Lenjerii superbe de pat

Pentru că sunt burlac și deci n-am o soție care să mă bată la cap, nu prea mă îngrijesc de anumite lucruri mai de finețe, să le zic așa, sau mai intime, cum ar fi lenjeriile de pat. Sau vasele din bucătărie, pe care le spăl o dată la câteva zile, nu precizez câte. Mi-am scos azi cearșaful de pe pat la aerisit. Este un cearșaf simplu, alb, și ca el am mai multe. Nu are nimic în neregulă, este perfect funcțional și arată bine, la fel ca celelalte, nu m-am gândit niciodată să-mi cumpăr altele. Lenjeria de pat nu era pentru mine un subiect de gândire.

lenjerie de pat ranforce dreams

Până azi. Sau mai bine zis până mai devreme, când am văzut pe homex niște garnituri de pat viu colorate, absolut superbe. Dar ce să le laud eu, mai bine las imaginile să vorbească singure, cu precizarea că am selectat doar câteva, nu aveți decât să intrați pe pagina homex.ro și să le admirați pe toate, pentru că indiferent cum le-aș alege, aș comite o nedreptate față de cele rămase neselectate, și nici nu pot lua prea multe imagini, să nu se supere oamenii de acolo. Adică, pe scurt, foarte multe modele minunate.

lenjerie de pat poplin 3d

Bineînțeles, contează și camera în care le puneți. Adică le puteți alege în funcție de cum ați mobilat și decorat dormitorul în cauză, astfel încât lenjeria să se asorteze cu camera la culori și vibrații pe care le transmite.

lenjerie de pat poplin veronika turquoise

Prețurile sunt cam între 200 și 300 de lei, la majoritatea. Ca materiale, bumbacul și microfibra. Bumbacul se numără printre favoritele mele și este totodată un criteriu personal de triere a calității de noncalitate, în timp ce despre microfibre citesc pe site-ul homex că absorb umezeala, lăsând pielea să respire. Tot de acolo aflăm că țesătura acestor lenjerii de pat este mult mai ușor de întreținut și își păstrează culorile vii mai mult timp, în pofida spălărilor repetate. A, da, au și modele 3D.

lenjerie de pat claudia

Nu știu cum e cu fibra și spălatul, dar la prima vedere, impresia este una la superlativ. O astfel de lenjerie ar constitui, de exemplu, un cadou minunat în familie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă (sau ceva mai repede, de Black Friday). Bine, eu tot n-o să-mi cumpăr, că sunt burlac. Și că nu folosesc pernele, m-am obișnuit să dorm cu capul direct pe pat, la orizontală, deci aș da o parte din bani degeaba. :) Dar pentru cei care vreți să vă înfrumusețați camera, iată o idee foarte mișto.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă