Cât costă cel mai scump xenon din lume?

Chiar din lume nu știu, dar pe autohut.ro cel mai scump xenon este 700 de lei. Mă rog, 699 și ceva bănuți. Este produs de Philips și are ambalajul din imaginea următoare. La capătul opus, cele mai ieftine xenoane de pe același site costă 47 de lei, având sigla Bardi Auto. Așadar de peste 10 ori mai ieftine, sau mai scumpe, depinde din care capăt priviți. Între ele, peste 50 de modele de becuri auto, distribuite uniform ca preț.

xenon philips

De ce ai cumpăra un xenon cu 700 de lei când poți să-ți cumperi unul cu 50? Păi depinde. Poate pentru că ai o mașină super, pe care vrei să o dotezi corespunzător. Poate pentru că becurile sunt modul de semnalizare și comunicare al unei mașini, iar o mașină cu personalitate va avea un limbaj mai elevat. :) Da, există chiar la subsolul paginii respective o descriere frumoasă în acest sens. Sau poate pentru că vrei calitate și fiabilitate. Dar dacă preferi un preț mic, este un lucru bun că același magazin îți poate oferi ambele variante.

Un alt aspect pozitiv al acestui magazin sunt punctele de fidelitate. Adică, dacă ți-ai cumpărat două xenonane de 50 de lei, deci ai dat în total 100 de lei, obții 100 de puncte de fidelitate, cu condiția să plasezi comanda online (și nu telefonic). De ce online? Mă gândesc că așa e sistemul, la telefon se pierde evidența dar online îți rămân punctele în cont și le poți vedea la orice oră. Cele 100 de puncte îți acordă o reducere de 5 lei la următoarea comandă. Nu e mult, dar e ceva.

becuri auto

Un site de tipul ăsta e foarte util celor care vor de exemplu să-și „tuneze” mașina. Dacă ai timp, te abonezi la newsletterul lor, primești pe mail promoțiile și ofertele speciale, care apar și la becuri auto (site-ul este evident cu piese auto în general, nu doar cu becuri), și când apare un produs interesant, ți-l cumperi, la un preț sub cel al pieței. Iar dacă nu, pur și simplu gama bogată de produse (60 de tipuri de xenoane, pe care le poți filtra după preț, producător, putere, model, culoare etc) îl face extrem de practic și util.

Tot ce-ți mai trebuie ca să-l folosești este, bineînțeles, o mașină. :)

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă