Tratamente naturiste pentru colon

Dacă prezentați sindromul colonului iritabil sau alte afecțiuni ale colonului (acesta se irită la diverse alimente și vă doare, uneori sunteți constipați, alteori aveți diaree sau vă balonați etc), ați încercat o mulțime de rețete prescrise de medic și nu v-a trecut cu nimic, și sunteți absolut siguri că aceste simptome nu sunt efectul unei afecțiuni mai grave, deci problema se oprește acolo, la colon, pe care nu-l puteți vindeca, există un site care vă propune tratamente pentru colon iritabil 100% naturale, și anume herbagetica.ro. Atenție însă la partea cu siguranța, care e foarte importantă: eu vă sfătuiesc să vă faceți toate analizele necesare, și chiar de două ori mai mult, ca să fiți siguri că ați identificat corect cauza problemelor și sursa lor. Pentru că, dacă de exemplu stările cu care vă confruntați sunt de dată recentă și nu trec nicium, ele pot fi simptomele unor afecțiuni de cu totul altă natură decât ce credeați dvs, uneori mult mai grave, așa că e bine să aveți și opinii avizate ale medicilor de specialitate, care să vă confirme sau infirme lucrul ăsta.

sport in natură

Revenind la Herbagetica: unora li se va părea suspect să recomand site-uri de medicină alternativă sau homeopată, cu atât mai mult cu cât eu personal nu am cumpărat nimic de pe acest magazin online. Totuși, trebuie să vă spun că Herbagetica nu îmi lasă impresia unui site dubios. De exemplu, mai țineți minte că se promova la un moment dat pe net un fel de medicament minune, care se numea ColonHelp, și care a fost criticat de bloggerul de pe Insula Îndoielii? A fost și un proces pe tema asta, firma producătoare (sau care-l comercializa) i-a dat în judecată pe cei de la WordPress (Automattic) pentru a dezvălui identitatea bloggerului, evident că a pierdut. Ei bine, produsul respectiv costa, din câte rețin eu, sute de lei. Nu știu dacă era sau nu bun, dar produsele de pe Herbagetica costă - unele - sub 20 de lei, în funcție de numărul de capsule (30-60), iar ăsta pentru mine e un semnal pozitiv, al unor prețuri de bun simț - părerea mea.

Tot semnale pozitive sunt și faptul că produsele sunt 100% naturale iar firma are un sediu, un consilier, 18 mii de fani pe Facebook, face angajări etc.

Revenind la discuția cu colonul: deseori un colon sensibil va fi iritat de medicamentele tradiționale, pe care le luăm de la farmacie pentru a ne trata diverse boli. Acestea de regulă tulbură flora intestinală, motiv pentru care ni se și recomandă de către medic să le luăm după masă, adică nu pe stomacul gol. Bineînțeles, în situația aceasta, un tratament pentru colonul iritabil pe baza unor extracte naturale ne apare ca o posibilă soluție excelentă pentru a contracara aceste efecte secundare, dar și alte probleme din acea zonă, dacă există, cu condiția să fie autentic și ales în mod inspirat. Iar dacă nu e, ei bine, datorită prețului mic și componenței lui naturale (fără chimicale), nici rău nu are ce să ne facă.

Așa că rămâne o soluție pe care, docă doriți și sunteți în lipsă de alternative, o puteți încerca. Vă doresc mult succes!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă