Evadarea din cotidian prin lectură

Există o mulțime de bancuri pe tema căsătoriei, și asta pentru că ea, fie că vrem să admitem, fie că nu, ne aduce niște condiționări. Odată căsătorită sau măritată, ești limitată oarecum față de situația pe care o aveai înainte, cel puțin dacă ne gândim la schimbarea partenerului. Totuși, îți rămâne la dispoziție posibilitatea de a trăi nesfârșite povești de amor, lecturând diferite romane de dragoste! :)

poster outlander

Indiferent însă de statutul social, pasiunea pentru citit te poate face - prin intrarea în pielea personajelor principale - să experimentezi povești pe care nu le-ai putea trăi niciodată pe acest pământ. În sensul ăsta te invit să vizitezi colecția cu romane de dragoste pe Books-express.ro, care-ți va deschide noi perspective și te va transpune, de exemplu, în înalta societate din epoca medievală sau chiar în viitor.

Pe site găsim și cărți de dragoste aflate în conexiune cu filme sau seriale îndrăgite. În Outlander, de exemplu, Claire Randall, o asistentă medicală din armata britanică (1945), căsătorită, este cumva transportată în timp, ajungând în anul 1743, într-o lume care îi pune viața în pericol. Poate ai văzut serialul, are recenzii foarte bune pe IMDb. Dar ai citit cartea? Dacă nu, o poți comanda de pe Books Express.

M-am uitat puțin peste titlurile de pe prima pagină (vezi linkul anterior). Prețurile încep cam de la 25 de lei. Unele romane de dragoste sunt traduse în limba română, altele sunt în limba engleză. Acest lucru este de fapt un plus, pentru că, dacă știi engleza, vei putea citi cărți de dragoste ce nu s-au tradus încă pentru țara noastră. De asemenea, unele cărți vin în variante multiple, adică în ediții diferite, cu coperți diferite (hardback sau paperback), ba chiar și în format audio, dacă preferi să asculți narațiunea în loc s-o citești.

Un ultim sfat: dacă te vei decide să cumperi romane de pe Books Express, alege mai multe odată. Pentru că, la comenzi de peste 300 de lei, transportul (asigurat prin Fan Curier) este gratuit. În plus, plata cărților se poate face și în rate. Pe final, bineînțeles, rămâne o singură întrebare: de ce atât de puține persoane aleg să-și expansioneze limitele vieții cotidiene, ieșind din ea într-un spațiu imaginar de poveste, prin intermediul cărților?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă