Elegant nu înseamnă scump

Mulți dintre noi avem impresia că dacă o rochie este elegantă, atunci automat va fi și scumpă. Ei bine, site-ul inPuff.ro vine să ne infirme această prejudecată, cu colecția lui de ținute și rochii minunate, pentru toate gusturile, și care au prețuri accesibile, comparativ cu alte site-uri de profil. Dar să dau câteva exemple, mai ales că domeniul se pretează la niște poze frumoase. Așadar, rochii elegante la InPuff, dintre care selectez trei:

rochie scurtă cu dantelă brodată

Modelul de mai sus este o rochie albă, cu dantelă brodată, foarte elegantă dar și provocatoare în același timp, care costă numai 140 de lei. Mă rog, 139.50 dacă vreți să fiu exact (nu înțeleg de ce plusează toți comercianții pe aceste prețuri cu virgulă, pe mine mă deranjează, dar în fine). Are mâneci lungi, decolteu în formă de V în față, se încheie cu fermoar ascuns pe spate și, zic eu, are toate calitățile unei ținute simultan decente și charismatice, potrivită pentru orice ieșire, cu orice grup.

rochie roz cu franjuri

Pentru fetele și femeile cărora nu le place albul, există și varianta unei rochii roz, cu franjuri, ca în imaginea de mai sus. Fiind bărbat, nu prea mă pricep la croială și alte elemente de stil, dar vă pot spune că pentru mine modelul acesta e foarte interesant, original, iar broderia de jos și din zona umerilor și a pieptului o face extrem de șic mergând ușor spre sexy, fără a fi câtuși de puțin indecentă. Rochia costă 165 de lei și se poate comanda, ca toate produsele inPuff de altfel, online, direct de pe site. Vă este adusă acasă de către o firmă de curierat, contra unei taxe suplimentare de transport, în valoare de 15 lei (taxa scade la zero pentru comenzi de peste 300 de lei).

rochie-scurta-neagra-voal-cu-broderie

În sfârșit, al treilea și ultimul model din categoria rochii elegante este această rochie neagră, cu voal, care vine să completeze o ținută de seară, rafinată și senzuală, fiind potrivită mai ales fetelor finuțe, cu gusturi elevate. Prețul? 160 de lei. Iar aceste rochii sunt alese aproape în ordine, nu am stat foarte mult să fac o selecție, m-am uitat mai ales la preț, așa că pe site găsiți lucruri și mai frumoase, dacă vă interesează.

Site-ul inPuff oferă și diverse bonusuri, discounturi și puncte de fidelitate, care toate se traduc în reduceri la comenzile pe care le faceți, și de care puteți beneficia făcându-vă cont pe site, abonându-vă la noutățile lor și cumpărând de mai multe ori de la ei.

Să fiți frumoase! :*

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă