Powerbank-urile au devenit tot mai căutate

Mai țineți minte când telefonul aproape că încăpea în pumn și avea o baterie care ținea două săptămâni? Ei bine, dragii moșului, vremurile s-au schimbat. Telefoanele de azi au evoluat, ajungând să poată face mult mai multe lucruri: să redea filme și muzică, să fotografieze și înregistreze capturi video/audio, să vă arate timpul probabil, să vă indice poziția voastră pe hartă, să vă permită accesarea oricărui site și să extindă dialogul cu alte persoane, de la rețeaua clasică de telefonie, la aplicațiile de chat de pe net. Toate acestea însă vin cu un cost la pachet. Și păcat că, deși atât de frumos și multi-funcțional, telefonul moare dacă nu este încărcat aproape zilnic.

baterie externă

Da, pe lângă toate beneficiile pe care ni le aduce tehnologia tot mai avansată, vine și micul dezavantaj că bateriile telefoanelor de azi țin 1-2 zile. Problematice sunt și bateriile laptopurilor, tabletelor, aparatelor foto și în general ale oricărui dispozitiv modern și complex. Din acest motiv, o soluție foarte bună ar fi să-ți iei o baterie externă, iar piața acestora a cunoscut o tot mai mare dezvoltare în ultimii ani.

M-am uitat la un power bank de 15.000 mAH de aici și am tras următoarele concluzii:

  • Funcționează ca un acumulator extern ce înmagazinează energie și apoi încarcă orice dispozitiv
  • În lista dispozitivelor suportate intră: orice telefon mobil, orice tabletă, playere MP3, iPOD-uri, console de jocuri (Sony, Nintendo etc), GPS-uri, camere foto și chiar țigări electronice, lol, fumătorilor nonstop care sunteți voi! :)
  • Practic, încarcă orice se alimentează prin USB, pentru că încărcarea se face prin USB.
  • Are capacitate mare
  • Are cablu cu 10 ieșiri (inclusiv mini usb, micro usb), pentru diverse telefoane și dispozitive mai uzuale
  • Beneficiază de o brichetă bonus și de transport gratuit oriunde în țară.

Sigur, acestea sunt beneficiile respectivei baterii externe (sau power bank) dacă o cumpărați de pe supermisto.ro. Nu știu dacă în alte părți este la fel dar ideea de bază rămâne: bateriile externe au devenit aproape o necesitate și câștigă tot mai mult teren, pentru că toți folosim diverse smartphon-uri sau instrumente electronice mici, care consumă energie, și nimeni nu vrea să i se oprească filmarea sau conversația când îi este lumea mai dragă, pentru că nu are o priză lângă el.

O baterie de acest tip este foarte utilă mai ales atunci când mergem într-o excursie sau drumeție. Și, la modul general, când plecăm la drum lung și nu vrem să riscăm să rămânem fără o sursă de alimentare pe parcurs. Mai multe detalii despre cum se folosește vedeți în clipul de mai jos. O singură obiecție am, respectiv faptul că nu știu ce marcă are (cine produce) bateria în cauză.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă