Prețul unui interfon

Dacă locuiți la bloc și vreți să vă montați un interfon (nu râdeți, există o mulțime de orașe în țară cu blocuri care încă nu au interfoane, de exemplu chiar la mine în oraș sunt o grămadă de astfel de blocuri), vă veți întreba, firește, cât trebuie să plătiți pentru a cumpăra o astfel de jucărie. Care este prețul unui interfon. Ei bine, nu vă pot răspunde la întrebare la modul general, dar vă pot invita să căutați câteva interfoane Electra la prețuri accesibile. Pentru că, spre deosebire de alți furnizori, la Electra vă puteți calcula mult mai bine costurile, cel puțin conform informațiilor de pe site-ul lor.

interfon

De multe ori când vrei să îți montezi un interfon smart, niște interfoane audio sau chiar niște videointerfoane, prețul estimativ pe care îl găsești pe un site poate să fie cu mult diferit de prețul actual, pe care îl vei plăti în final. Cu alte cuvinte poți fi indus în eroare, ajungând să plătești un preț mai mare decât cel preconizat. De ce se ajunge la astfel de situații? Pentru că la prețul inițial se pot adăuga costurile surselor de alimentare, al accesoriilor (cum ar fi amortizoarele sau tagurile de proximitate), costul manoperei (instalarea propriu-zisă) dar și al materialelor care sunt folosite (și care pot să fie de o calitate mai bună sau mai puțin bună). Nici eu nu știam aceste lucruri, le-am citit pe pagina spre care v-am pus link anterior.

Din acest motiv, cei de la Electra au implementat în aceeași pagină un calculator simplu și eficient, care vă ajută să obțineți un cost final cât mai apropiat de cel real, în funcție de situația imobilului dvs și alți parametri pe care îi puteți specifica acolo. Mai precis, se iau în considerare următoarele lucruri: județul în care locuiți, tipul de interfon pe care doriți să vi-l instalați (probabil cel mai important parametru), tipul de amortizor dorit (puteți specifica că nu doriți amortizor), dacă și cum doriți să asigurați ușa din spate, numărul de apartamente pe o singură scară și numărul de etaje. După ce introduceți toate aceste date veți fi trimiși la o nouă pagină, unde veți afla nu doar prețul total și prețul pe apartament, ci și o serie de alte informații utile, ca: garanția oferită, timpul estimativ de lucru, modalitățile de plată, data la care vor începe lucrările etc.

Nu sunt un expert în domeniu și nu am vizitat alte site-uri. În plus, am un interfon audio la bloc. Dar pentru cei care nu au și vor să-și achiziționeze, dacă alți furnizori lucrurile nu sunt prezentate la fel de clar, poate că site-ul electrainstal.ro o să vă fie de folos, permițându-vă să alegeți modelul potrivit într-o mai bună cunoștință de cauză.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă