Locuri de muncă în domeniul videochatului

Există un fel de convenție tacită între unii bloggeri, un fel de principiu la care aderă ei, de a nu scrie nimic despre videochat. De ce? Pentru că este (în opinia lor) o activitate degradantă și deci n-ar trebui să recomanzi cuiva să se angajeze la un astfel de studio. După ce își spun părerea, acești bloggeri intră pe net și citesc presa, unde văd (fie că vor, fie că nu) reclame cu tinere aproape dezbrăcate, ziare cu fata de la pagina 5, sau accesează direct site-uri pentru adulți. Eu nu vreau să conving pe nimeni de nimic. Dacă e bine sau nu să lucrați în domeniu, asta trebuie să o decideți singure, pentru voi. Dar dacă v-ați decis și răspunsul e da, atunci vă prezint un site cu Angajari Studio de Videochat Bucuresti Unirii ce vă poate fi util mai ales dacă locuiți în capitală.

model de videochat

Iată câteva informații despre acest site care face angajări videochat, informații pe care le-am extras la o analiză destul de rapidă, așadar nu luați totul ca 100% corect, verificați și voi, dar oricum, ca primă impresie:

1. Glamour Studio are o pagină activă pe Facebook, cu 18,383 de fani. Ultimul mesaj, postat cu circa două ore în urmă, arată cam așa:



2. Pe site se menționează că nimeni nu e pus să facă ceva împotriva voinței sale iar costumul Evei nu este obligatoriu. Așadar, angajându-vă la acest studio de videochat în București, veți putea opta pentru videochat nud sau doar pentru discuții cu oameni care caută alinarea și înțelegerea într-un chip prietenos de pe net, poate chiar de pe alt continent, pentru că relația lor a devenit o rutină și nu îi mai poate satisface din punct de vedere al comunicării. Partea de după „așadar” e completarea mea. Rămâne de văzut și câți bani puteți câștiga dacă nu vă dezbrăcați, deși presupun că dacă v-ați decis să vă ocupați cu asta, debarasarea de haine nu constituie un impediment.

3. Glamour susține că e diferit de competitori prin faptul că are o perspectivă largă, ce nu include numai banii. Totodată, admite că mitul conform căruia modelele de videochat câștigă foarte bine... este adevărat. Dar, la drept vorbind, cine ar spune lucruri rele despre propria firmă? :)

4. Studioul se află într-o vilă din Unirii, pe cheile Dâmboviței. Amplasarea e stradală, accesul - asigurat de două linii de metrou și peste 20 de RATB. Activitatea din interior perfect legală, zic ei, dar pentru liniștea și siguranța fetelor, intrarea în clădire se face pe baza unei cartele personalizate iar paza e realizată de două firme renumite. De asemenea, există camere de supraveghere atât în curte, cât și în afara studioului, care filmează 24 de ore din 24. Cel puțin asta poate risipi unele îngrijorări cu privire la povești despre patroni care abuzează de tine sau te sechestrează, mă gândesc.

Aș putea continua dar cred că s-a înțeles ideea. Pe scurt, voi vreți să câștigați bani din videochat, Glamour este un studio care face angajari. Nu îi cunosc pe oamenii de acolo. Dar prima impresie nu este una rea, a unei firme care ar încerca să facă lucruri dubioase - mai ales că au prezență pe Facebook. Rămâne să stabiliți un interviu și să discutați cu ei detaliile, dacă vă interesează.

Multă baftă!

2 comentarii

Elisa la 8 august 2017 la 16:50

Este bine ca studiouri precum Glamour prezinta ce poate oferi pentru fetele care isi doresc sa inceapa actvitatea in viideochat.

Ethos la 18 august 2017 la 20:47

Este rău că altele recurg la spam.

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă