Cum vă planificați concediul?

Am citit o informație interesantă pe pagina cu Bilete de avion ieftine Aerolines, că fix așa se numește pagina, Bilete de avion ieftine. Informația este că turiștii preferă, în multe cazuri, să meargă în excursie chiar și într-o perioadă nepotrivită, dacă găsesc niște bilete de avion la prețuri avantajoase. :) Adică mai bine își fac concediul după ce a trecut perioada estivală, dacă prin asta beneficiază de reduceri.

avion

La drept vorbind, cred că este o idee bună, mai ales dacă vrei să economisești niște bani. De exemplu, noi suntem încă în prima jumătate a lunii august, adică în plin sezon de mers la mare. Totuși, mai ales dacă nu marea este centrul vostru de interes, ci - să zicem - o vizită într-o altă țară, puteți intra pe aerolines.ro și vă puteți comanda niște bilete de avion în avans. Early booking cred că se numește sistemul ăsta, cu cât le comanzi mai din timp, cu atât prețul biletelor este mai mic. Dacă aștepți până în ultimul moment, biletele nu vor mai fi chiar atât de ieftine, indiferent de pe ce site le cumperi. Dar, bineînțeles, puteți cumpăra de acolo și dacă vreți să mergeți la mare, eu am dat un exemplu.

În afară de faptul că mersul cu avionul devine rentabil ca preț, comandând de acum pentru luna septembrie, beneficiezi și de alte avantaje. Cred că scade și prețul la hoteluri, tocmai datorită faptului că lumea nu prea se înghesuie odată ce a trecut vara. În plus, ți-e mai ușor să obții un concediu în septembrie decât în august (sau eventual poți renunța la concediul din august în favoarea unui coleg de muncă, care îți rămâne apoi dator).

Una peste alta, suntem încă în plină vară și unii dintre voi nu aveți niciun interes să vă amânați vacanța planificată deja. Indiferent că vreți să mergeți în excursie peste două zile sau peste două luni, puteți opta pentru bilete de avion de pe site-ul Aerolines, unde vi se pun la dispoziție o serie de informații amănunțite despre zbor, escale, ba chiar puteți rezerva și camere la hotel (de pe același site) sau închiria automobile, adică primiți totul la pachet, putând plăti chiar de acasă, online.

Călătorie plăcută!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă