Vă invit la carnaval!

Vă invit, cu mic cu mare, la carnaval! Cum care carnaval? Carnavalul verii, bineînțeles! Sau ar putea fi la fel de bine carnavalul zilei de naștere a copilului dvs. Sau o serbare a copilului vecinilor, la care și voi sunteți invitați. Oricare ar fi ocazia sau evenimentul în sine, tot ce trebuie să faceți pentru a-i transpune pe micuții voștri într-o lume de basm este să le cumpărați niște costume de carnaval pentru copii, restul vine de la sine.

costum de carnaval - anna

Deoarece pentru copii, mai ales cei aflați la vârste fragede, totul este încărcat de magie. Îmi aduc aminte că sorbeam din priviri fiecare personaj preferat din desenele animate, imaginându-mi că și eu sunt, la rându-mi, un astfel de personaj, și că salvez lumea. Fanteziile mele de băiețel aveau în prim-plan eroi de Disney, de tipul lui Spiderman sau Hulk, cu care adeseori mă identificam. Fetele, pe de altă parte, sunt convins de asta, vor rezona cu diverse zâne sau prințese din povești, cu crăiese fermecate sau cu cenușărese frumoase. Dar visele noastre din vremea aceea se opreau la nivel de... vis, neavând ceva material în care să-și găsească întruparea.

costum de carnaval - batman

Astăzi însă, dacă aș avea copii, printre cadourile pe care li le-aș cumpăra s-ar număra și câteva costume de carnaval, croite pe măsura lor, care să dea viață acestor fantezii. Avantajul costumelor de carnaval este că întrunesc în același pachet atât un set de haine (pe care le găsim probabil la același preț sau uneori chiar mai scumpe la magazinele de profil) cât și un set de să le zicem jucării, sau instrumente de divertisment. Pot fi îmbrăcate cu diverse ocazii, nu doar la petrecerile organizate de voi. Vă mai amintiți de costumația improvizată pe care o îmbrăcați când erați mici, la spectacolele pe scenă, alături de colegii voștri de clasă, sub atenta îndrumare a doamnei învățătoare?

costum de carnaval - fluturaș

Un alt atu important al costumelor de carnaval este, în opinia mea, potențialul de a trezi iubirea față de actul scenic, față de transpunere și interpretare, față de artă, în copilul care are talent actoricesc în stare latentă. Un talent deseori ignorat de sistemul nostru de învățământ, bazat pe acumularea a cât mai multe cunoștințe, în detrimentul dezvoltării imaginației și a creativității. Alege jucăriile preferate pentru copii de la Educlass și vei avea încă o modalitate de a trezi aceste lucruri în ei, căci aceștia se vor juca și-și vor petrece timpul liber într-un mod ce le va dezvolta simultan abilitățile lingvistice, matematice, de logică și de creativitate. Educlass vine de la jocuri educative, costumele de carnaval sunt doar o categorie a produselor pe care ei vi le oferă.

jocuri educative

Indiferent ce comandați de pe site, livrarea se face prin curierat rapid (DPD, Fan Curier sau Fastius), în orice localitate din țară. Practic, primiți acasă pachetul comandat, nici măcar nu trebuie să vă deplasați până la magazinul din orașul vostru. Plata se poate face ramburs sau online iar transportul este fie gratuit, la comenzile mai mari de 200 de lei, fie foarte ieftin, adică 9,99 lei, indiferent de greutatea lui și adresa dvs.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă