Cum arată un autocar modern?

Cu toții ne-am săturat de trenuri, taxiuri și alte mijloace de transport vai de mama lor. Cu toții ne dorim ca, atunci când plecăm la drum, mai ales dacă e vorba de un drum lung, să o facem în condiții decente, civilizate, plăcute, astfel încât călătoria noastră să fie o plăcere și o relaxare. Desigur, ne dorim bilete de autocar ieftine, dar în același timp vrem ca prețul acelor bilete să nu fie o compensație pentru proastele condiții pe care vom fi suportați să le îndurăm. Ei bine, iată mai jos un concept relativ nou, aflat la cealaltă extremă (puteți da click pe imagini pentru a le mări):

autocar eurolines

autocar eurolines

autocar eurolines

autocar eurolines

Imaginile sunt luate de pe site-ul eurolines.ro, o agenție de unde se pot cumpăra bilete de autocar pentru transport internațional de persoane, și înfățișează un concept cum ziceam nou, de agenție de turism mobilă, prezentat în premieră la noi în țară la Târgul de Turism al României din martie 2014, de la Romexpo. Practic, este vorba de un autocar modern, elegant și dotat cu ultimele facilități, care depășește cu mult cadrul convențional al mijloacelor de transport (de persoane) tradiționale.

În prima imagine avem partea din față a unui asemenea autocar. Foarte mișto, cu 20 de locuri, și măsuțe pentru mâncat sau alte activități. În imaginea secundă avem partea din spate a autocarului, cu o masă de conferință spațioasă și canapele în jur. Aici pot avea loc discuții, miniconferințe sau prezentări. Imaginea a treia ne oferă o vedere de interior, din spate în față, iar în ultima imagine avem autocarul văzut de la sol. Da, și mie mi-ar plăcea să mă îmbarc într-o astfel de bijuterie, dotată cu plasmă, frigider, cafetieră, coptor cu microunde și aer condiționat, și să merg la plimbare cu ea prin Europa!

Dar nu trebuie să fim neapărat afaceriști (sau oameni cu bani) pentru a circula în condiții moderne. Dacă ne uităm puțin pe site-ul Eurolines, observăm că firma dispune de propriul parc de autocare curate, bine întreținute, dotate cu aer condiționat, confortabile. Ceea ce nu-i de mirare, dacă avem în vedere că au o experiență de peste 20 de ani în transport internațional de persoane. Tot ei ne promit prețuri competitive la biletele de autocar.

Dacă ar fi să plec într-o excursie săptămânile viitoare, cred că Eurolines ar fi una din agențiile pe care aș avea-o în vedere la cumpărarea biletelor. Pentru că, dacă tot e să dai o sumă de bani, de ce să nu beneficiezi în cadrul aceleiași sume și de condiții de siguranță și confort sporit, prin intermediul unei agenții care nu a apărut azi sau ieri pe piață?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă