Încă un site cu jocuri online

De-a lungul timpului am mai scris despre diverse site-uri cu jocuri gratuite. Astăzi vă supun atenției încă unul, și anume bugy.ro. Pe Bugy puteți găsi o multitudine de jocuri mici, realizate în flash, care deci se încarcă și se pot juca direct în browser. Sunt grupate pe foarte multe categorii, de exemplu jocuri cu lupte, dar sunt și categorii pentru fete.

jocuri

Nivelul este cam de elev de ciclu gimnazial. Bine, asta nu înseamnă că nu le puteți încerca și voi. Am în lista de Facebook părinți care își petrec o parte din timpul liber amuzându-se în acest mod, pentru că sunt, multe din ele, relaxante. Ca ca în bancul acela:

Pe patul de moarte, bunica îl cheamă pe nepotul ei, Bulă:
- Da bunico, aici sunt!
- Bulișor dragă, am vrut să știi că îți las ție o vilă, o piscină, o grădină mare, 20 de hectare de teren pentru agricultură, o mașină sport și un tractor!
- Bulă, făcând ochii mari, începu să se bâlbâiască de emoție:
- Mulțumesc! Dar bunică, eu nici nu știam că ai lucrurile astea. Unde sunt ele?
La care bunica, cu ultima suflare:
- Pe Farmville!

Acum, bineînțeles, depinde și peste ce nimeriți. Ar trebui poate să fac un review, să aleg vreo 10 jocuri din categorii diferite și să vă zic o primă impresie, dacă tot v-am prezentat site-ul, dar mi-e lene. Vă zic totuși că m-am uitat la un joc de lupte între cocoși :) și că acesta implică să aveți un partener, sau cel puțin eu nu am găsit cum să joci cu calculatorul. În esență, e făcut pe tiparul Mortal Kombat, doar că mai simplu: în loc de eroi karatiști avem cocoși (putem alege rasa sau numele lor, parcă) iar mișcările sunt mai puține și nu la fel de spectaculoase, evident.

M-am uitat și la un joc cu Spartacus, care-i ceva mai complicat. Ai meniu, arme, istoric cu realizările obținute, niveluri pe care le poți debloca etc. Muzica și coloana sonoră sunt foarte mișto, în general se vedea că e făcut mai bine decât celălalt.

Nu știu cât e de complicat să realizezi un astfel de joc în flash, dar știu că e relativ ușor să le descarci pe PC-ul tău sau să le embeduiești de pe alte site-uri. Și mă cam bate gândul să-mi fac și eu un site de gen.

PS: muzica de la Spartacus merge și acum în fundal.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă