Exerciții creative legate de o cameră magică

Vă ziceam în altă parte că cei de pe Unicam au o mobila camera tineret destul de mișto. Practic luați tot ce trebuie la pachet, începând cu mobila și terminând cu tapetul, perdelele și corpurile de iluminat, astfel încât camera să arate la final impecabil și totul să fie sincronizat pe o anumită temă. Aranjamentele gândite de ei sunt utile pentru tineri, elevi sau copiii și costă, cu totul, puțin peste 10.000 de lei.

mobilă tineret Michel

Din păcate, deși ideea e bună iar camerele respective arată foarte frumos, pagina de pe Unican e cam săracă în conținut text. Sigur că cei care intră pe site vor fi interesați în primul rând de mobilă pentru tineret, de calitatea și de prețul acesteia, de faptul că li se aduce acasă gratis, că transportul nu costă, că nu o iau pe bucăți și nu trebuie să găsească ei un design, e gata făcut, ei doar aleg, dar chiar și așa, după părerea mea nu ar fi stricat ca pe site să găsim și o poveste, un text mai lung, ceva care să atragă cumpărătorul, să-l farmece. Iată, pe scurt, cum aș imagina eu, de exemplu, o astfel de poveste...

Vreau să vă istorisesc despre două familii. Prima din ele, de viță nobilă, s-a îmbogățit nu de mult cu un nou membru. Prințul Albert, căci așa i-au pus numele, avea deja trei anișori și locuia într-un castel minunat. Camera lui era mobilată cu gust, în culori feerice. De strajă la capul patului stăteau gardieni de pluș, iar pe perete vedea bolta înstelată a cerului. Sau ceva ce lui îi părea așa. O ușă verde făcea trecerea dintre acest iatac și restul castelului. Într-o noapte, după ce Albert adormi, de sub patul lui ieși un balaur, pe care zmeul cel rău îl trimise să-i tulbure somnul. La vederea lui Albert a scos un țipăt e spaimă, care i-a trezit pe părinți. Mama lui, regina, a intrat în odaie, l-a sărutat pe frunte iar balaurul a dispărut ca prin farmec. Mama i-a spus atunci că ori de câte ori va vedea ceva urât, să se gândească la ea și acel lucru va dispărea. La ieșire, le-a dat ordin gardienilor din pluș care-l vegheau să nu mai lase pe nimeni să intre și să-l deranjeze, iar de atunci prințul nostru a dormit fericit și liniștit în fiecare noapte.

cameră tineret Albert

În a doua familie, una obișnuită, se născu tot un băiat. Acesta avea o cameră obișnuită și se juca cu jucării obișnuite. Viața lui era, așadar, ca a oricărui copil de vârsta lui. Într-o noapte băiatul adormi dar visă că o creatură urâtă, văzută de el la televizor în ziua precedentă, a intrat în cameră să-i facă rău. A strigat prin somn, iar mama a venit și i-a spus că este doar un vis, așa că se poate culca la loc.

Diferența dintre cele două familii nu este dată, așa cum v-ați puteți aștepta, de rangul social al părinților sau de toanele naratorului. Fiecare băiețel poate deveni un prinț și fiecare cameră poate deveni parte dintr-un castel, mobilând-o și aranjând-o corespunzător. Pentru că la Unican, visele devin realitate! De data asta, numai visele frumoase.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă